Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Merhaba, Visual Studio'da kendime makro yapıyorum. Sağ tık ve gecikme ms kodunu yazabilir misiniz?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Harika konu gercekten. Hangi dil oldugu yok, tam olarak ne istendigi yok. Boyle konular nasil onaylaniyor anlayamiyorum.
Harika konu gercekten. Hangi dil oldugu yok, tam olarak ne istendigi yok. Boyle konular nasil onaylaniyor anlayamiyorum.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 pottie4r dedi: Harika konu gercekten. Hangi dil oldugu yok, tam olarak ne istendigi yok. Boyle konular nasil onaylaniyor anlayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Başlıktada yazdığı gibi c# .net dili.Çok fazla bilmiyorum kodlamayı kusura bakmayın.İstediğim şey sağ tık ve gecikme ekleme kodu.
pottie4r dedi: Harika konu gercekten. Hangi dil oldugu yok, tam olarak ne istendigi yok. Boyle konular nasil onaylaniyor anlayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Başlıktada yazdığı gibi c# .net dili.Çok fazla bilmiyorum kodlamayı kusura bakmayın.İstediğim şey sağ tık ve gecikme ekleme kodu.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 C# ile bilgisayarın click eventlerine doğrudan karışamazsınız. "user32.dll"i import edip mouse_event metoduna erişmeniz gerekiyor. Kod:Panoya kopyala [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)] public static extern void mouse_event(uint dwFlags, uint dx, uint dy, uint cButtons, UIntPtr dwExtraInfo); Bunu sınıfınıza normal metod tanımlar gibi ekleyin. Bu metodu kullanabilmeniz birkaç EVENT'in kodunu bilmeniz gerekiyor. Onları da sizin için şöyle paylaşayım. Kod:Panoya kopyala const uint MOUSEEVENT_RIGHTDOWN = 0x08; const uint MOUSEEVENT_RIGHTUP = 0x10; Artık tek yapmanız gereken metodu çağırmak. Kod:Panoya kopyala mouse_event(MOUSEEVENT_RIGHTDOWN | MOUSEEVENT_RIGHTUP, "X koordinatı", "Y koordinatı" , 0, 0); Bu şekilde çağırarak (X,Y) noktasında bir sağ tık oluşturursunuz. Kod:Panoya kopyala Thread.Sleep(ms); ile de programı bekletirsiniz. Bunları programınızın işleyişine göre bir döngüye alıp kullanabilirsiniz.
C# ile bilgisayarın click eventlerine doğrudan karışamazsınız. "user32.dll"i import edip mouse_event metoduna erişmeniz gerekiyor. Kod:Panoya kopyala [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)] public static extern void mouse_event(uint dwFlags, uint dx, uint dy, uint cButtons, UIntPtr dwExtraInfo); Bunu sınıfınıza normal metod tanımlar gibi ekleyin. Bu metodu kullanabilmeniz birkaç EVENT'in kodunu bilmeniz gerekiyor. Onları da sizin için şöyle paylaşayım. Kod:Panoya kopyala const uint MOUSEEVENT_RIGHTDOWN = 0x08; const uint MOUSEEVENT_RIGHTUP = 0x10; Artık tek yapmanız gereken metodu çağırmak. Kod:Panoya kopyala mouse_event(MOUSEEVENT_RIGHTDOWN | MOUSEEVENT_RIGHTUP, "X koordinatı", "Y koordinatı" , 0, 0); Bu şekilde çağırarak (X,Y) noktasında bir sağ tık oluşturursunuz. Kod:Panoya kopyala Thread.Sleep(ms); ile de programı bekletirsiniz. Bunları programınızın işleyişine göre bir döngüye alıp kullanabilirsiniz.