mosab2008 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Elimde C++ scripti var, onu Ubuntu terminalinde çalıştırmak istiyorum. Hangi komutları veya kodları kullanmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2023
Elimde C++ scripti var, onu Ubuntu terminalinde çalıştırmak istiyorum. Hangi komutları veya kodları kullanmam gerekiyor?
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 28 Şubat 2023 #2 Derlemeniz lazım örnek kodu aşağıya bırakıyorum. Kod:Panoya kopyala cd /home/kullanici/Masaustu g++ script.cpp -o dosya ./dosya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Derlemeniz lazım örnek kodu aşağıya bırakıyorum. Kod:Panoya kopyala cd /home/kullanici/Masaustu g++ script.cpp -o dosya ./dosya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et