Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 10 25 Ocak 2021 #1 Bilen var mıdır bilmiyorum ama C++ SFML kütüphanesi ile nasıl animasyon yapılacağını bilen var mı? Çoğu yerden baktım anlamadım.
Bilen var mıdır bilmiyorum ama C++ SFML kütüphanesi ile nasıl animasyon yapılacağını bilen var mı? Çoğu yerden baktım anlamadım.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 25 Ocak 2021 #2 C++ bileceksin, SMFL bileceksin. Hepsi bu kadar.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 10 25 Ocak 2021 #3 296181 dedi: C++ bileceksin, smfl bileceksin. Hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... C++ biliyorum zaten ve SFML'i öğrenmeye çalıştığım için sordum. Yine de cevabınız için teşekkürler.
296181 dedi: C++ bileceksin, smfl bileceksin. Hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... C++ biliyorum zaten ve SFML'i öğrenmeye çalıştığım için sordum. Yine de cevabınız için teşekkürler.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 Burası yardımcı olacaktır. Bu videoda Animasyon için spritelar ayrı ayrı. Eğer tüm animasyon tek bir sprite da ise IntRect kullanarak pozisyonları dolaşırsın. Aslında bu daha kolaydır. Mümkünse Spritesheet kullanmanı tavsiye ederim.
Burası yardımcı olacaktır. Bu videoda Animasyon için spritelar ayrı ayrı. Eğer tüm animasyon tek bir sprite da ise IntRect kullanarak pozisyonları dolaşırsın. Aslında bu daha kolaydır. Mümkünse Spritesheet kullanmanı tavsiye ederim.