C-Sharp'ı nasıl öğrenebilirim?

ozmo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar C-Sharp öğrenmek istiyorum bu konuda bilgili olanlardan ne gibi tavsiyeler alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben C-Sharp okuyorum lise 4'deyim. C-Sharp'ı yapabilenler var,yapamayanlarda var.Bunu deneyerek öğrenebilirsin.Sen bilgisayarına kur Visual Studio ister 2010 ister 2013'ü.İnternetde bir sürü site var zaten kod konusunda yardım alabileceğin.Küçük örnekler yaparak başla mesela ; form1'e button ekle 1 tane , butona tıklandığında MessageBox'da "hosgeldin" falan desin. Bu tür küçük örneklerle başla,büyük örneklere şimdi bakma kafan karışırsa programı anında shift-delete yapmak istersin

teşekkürler kardeşim bunun hakkında kullanabileceğim örnekler kaynaklar olarak ne var

c sharp kullanmak için önce başka bir programı öğrenmek gerekiyor mu yada yüklenmesi gereken başka bir program var mı öncesinden?

c sharp kullanmak için önce başka bir programı öğrenmek gerekiyor mu yada yüklenmesi gereken başka bir program var mı öncesinden?
Öğrenebildin mi bari ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…