Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #31 Diego dedi: Hala alamadım, publish edip kurulum dosyalarını gönderir misin. Genişletmek için tıkla... Drive yükledim hocam.
Diego dedi: Hala alamadım, publish edip kurulum dosyalarını gönderir misin. Genişletmek için tıkla... Drive yükledim hocam.
D Diego Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2022 #32 Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp test eder misin.
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #33 Diego dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp test eder misin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam.
Diego dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp test eder misin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam.
D Diego Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2022 #34 Oluyor 4, 5 defa test ettim. Veritabanı program files içerisinde olduğunda yazmak için yönetici izni gerektiriyor. Son düzenleme: 1 Haziran 2022
Oluyor 4, 5 defa test ettim. Veritabanı program files içerisinde olduğunda yazmak için yönetici izni gerektiriyor.
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #35 Diego dedi: Oluyor 4, 5 defa test ettim. Veritabanı program files içerisinde olduğunda yazmak için yönetici izni gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam şuan da sağolun.
Diego dedi: Oluyor 4, 5 defa test ettim. Veritabanı program files içerisinde olduğunda yazmak için yönetici izni gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam şuan da sağolun.