U Umutiko Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 174 Çözümler 2 21 Temmuz 2022 #1 Web sayfaları için Veri tabanı ile C#'ın web form bağlantısı oluşturabileceğim ve bu konuda ilerlemek istiyorum fakat başlangıç için ücretli veya ücretsiz kaynak önerir misiniz?
Web sayfaları için Veri tabanı ile C#'ın web form bağlantısı oluşturabileceğim ve bu konuda ilerlemek istiyorum fakat başlangıç için ücretli veya ücretsiz kaynak önerir misiniz?
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 21 Temmuz 2022 #2 Ben geçen sene bu arkadaşı izlemiştim 5.6. bölüme kadar gayet başarılı bir demo yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben geçen sene bu arkadaşı izlemiştim 5.6. bölüme kadar gayet başarılı bir demo yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et