C: sürücüsü kaç GB olmalı ?

• Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 19.269
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

Technogamer

Ziyaretçi
Windows 8 64 bit kullanıyorum. C: sürücüsünde sadece windows var. C: sürücüsü kaç GB olmalı sizce? Bir de bazı programlar ekle kaldırda yok. Neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın Windows 8 İSO dosyasına yüklü güncelleştirmelere bağlı olmak suretiyle 14 ile 20 GB arasında değişir. Bazı (genelde küçük) programlar bilgisayara yüklü olmadan da çalışabiliyor klasördeki dosyalarla. Bir de o kullandığın programın Portable olma ihtimali var mı? Diğer bir ihtimali ise programı kaldırmaya çalışırken müdahele etmen olarak görüyorum kapatman gibi. Bu konuyu biraz daha açıklayıcı belirtirsen daha faydalı olabiliriz.

Kullandığın Windows 8 İSO dosyasına yüklü güncelleştirmelere bağlı olmak suretiyle 14 ile 20 GB arasında değişir. Bazı (genelde küçük) programlar bilgisayara yüklü olmadan da çalışabiliyor klasördeki dosyalarla. Bir de o kullandığın programın Portable olma ihtimali var mı? Diğer bir ihtimali ise programı kaldırmaya çalışırken müdahele etmen olarak görüyorum kapatman gibi. Bu konuyu biraz daha açıklayıcı belirtirsen daha faydalı olabiliriz.

Portable ne demek oluyor? Bir de C: sürücüsüne 100 GB yeter mi? Fazla mı olur?

Bilgim dışında bir yazılım yüklemedim. Bir ara chrome ekle kaldırda yoktu. Kaldırıp yeniden yükledim çözdüm sorunu. Bu arada 931 GB alanım var. 200 GB C: sürücüsüne fazla gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı