Başlıktan gördüğünüz üzere yaptığım işlemi ve aldığım hatayı sizlerle paylaşmak istiyorum. (Technopat'a yeni katıldım hatam olur ise kusura bakmayın.)
GTA V'yi yüklemek için bilgisayarımı formatladım, (hard diskim 233GB) ve C diskimde 107 GB olduğunu gördüm (GTAV(5) 107GB olduğu için biraz daha alan kalması için D diskimi bir uygulama aracılığıyla (YouTube'dan izlediğim videolardan bulduğum uygulama) sildim ve C diskime 50GB ekledim. Sonra tekrar D diski (yeni birim) oluşturdum ve bu birime 50GB verdim. İndirmeyi başlattım yarısı indi, bilgisayarı kapattığımdan ve dışarı çıktığımdan sonra bilgisayarımı açarken bir hataya rastladım.
(Hata kodu; 0xc000000f)
Hatanın sebebinin benim D diskindeki Windows dosyalarını D diskini silerken yok etmem olduğunu söylediler.
Bu hatanın çözümünü Windows kurulum flash belleği veya CD'sinin çözebileceğini duydum, fakat ikisi de elimde olmadığı için güvenilir olan bir bilgisayarcıya başvurdum ve o da bu sorunun kaynağını D diskini silerken Windows dosyalarının tamamen silinmesi ve karışmasından olduğunu söyledi.
Bu yaşadığım deneyimi anlatmamın sebebi bunu yakında yapmak isteyen arkadaşlarımız olursa bu konuya göz atması.
hata resmi;