C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Merhaba Unity'e Visual Studio Code ile başladım ama başlar başlamaz hata verdi sorun şu ki yazdığım kodu kabul etmiyor ve C# 6 da kullanılamaz diyor ce C# eklentisi kurulu ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.
Merhaba Unity'e Visual Studio Code ile başladım ama başlar başlamaz hata verdi sorun şu ki yazdığım kodu kabul etmiyor ve C# 6 da kullanılamaz diyor ce C# eklentisi kurulu ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 25 Haziran 2021 #2 Visual'da proje oluştururken proje dilini seçiyorsun, sürümde aynı şekilde oradan değişiyor.
C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Cihan2435 dedi: Visual'da proje oluştururken proje dilini seçiyorsun, sürümde aynı şekilde oradan değişiyor. Genişletmek için tıkla... VS Code de biraz yeniyim scripti Unity'den açtım tekrar kurulum mu yapmam lazım bunun için proje oluşturamadım.
Cihan2435 dedi: Visual'da proje oluştururken proje dilini seçiyorsun, sürümde aynı şekilde oradan değişiyor. Genişletmek için tıkla... VS Code de biraz yeniyim scripti Unity'den açtım tekrar kurulum mu yapmam lazım bunun için proje oluşturamadım.
Cihan2435 Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendesi 25 Haziran 2021 #4 cankurt225 dedi: VS Code de biraz yeniyim scripti Unity'den açtım tekrar kurulum mu yapmam lazım bunun için proje oluşturamadım. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum yapmanıza gerek yok. Unity'de farklılık var mı bilmiyorum ama File sekmesine tıklayıp new project diyebilirsiniz.
cankurt225 dedi: VS Code de biraz yeniyim scripti Unity'den açtım tekrar kurulum mu yapmam lazım bunun için proje oluşturamadım. Genişletmek için tıkla... Yeniden kurulum yapmanıza gerek yok. Unity'de farklılık var mı bilmiyorum ama File sekmesine tıklayıp new project diyebilirsiniz.
C cankurt225 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Cihan2435 dedi: Yeniden kurulum yapmanıza gerek yok. Unity'de farklılık var mı bilmiyorum ama File sekmesine tıklayıp new project diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o kısma geldim ama sürüm seçme yeri göremedim
Cihan2435 dedi: Yeniden kurulum yapmanıza gerek yok. Unity'de farklılık var mı bilmiyorum ama File sekmesine tıklayıp new project diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o kısma geldim ama sürüm seçme yeri göremedim
hayalbaz88 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #6 Merhabalar. C# 7.3 dil sürümünü nasıl yükseltebilirim acaba? Metot kullanamıyorum en az 8.0 sürümünde olmalı diye hata veriyor sürekli. Visual Studio güncellemeleri tam fakat dil hala eski sürüm.
Merhabalar. C# 7.3 dil sürümünü nasıl yükseltebilirim acaba? Metot kullanamıyorum en az 8.0 sürümünde olmalı diye hata veriyor sürekli. Visual Studio güncellemeleri tam fakat dil hala eski sürüm.