raRixo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 C#'ta yazılım sırasındayken butonun içine gömdüğüm yazıyı butona basınca nasıl kopyalayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 7 Mayıs 2022 #2 buton.Text = textBox.Text yapinca olabilir galiba. Artı 0 Eksi
KS KS raRixo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 350070 dedi: Buton. Text = textBox. Text yapinca olabilir galiba. Genişletmek için tıkla... Ama ekranda ben textbox koymayacağım butona kopyala yazacağım ve besınca kopyalicaklar yani ben kopyalayacakları yazıyı daha önce ayarlayacağım Artı 0 Eksi
350070 dedi: Buton. Text = textBox. Text yapinca olabilir galiba. Genişletmek için tıkla... Ama ekranda ben textbox koymayacağım butona kopyala yazacağım ve besınca kopyalicaklar yani ben kopyalayacakları yazıyı daha önce ayarlayacağım
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 7 Mayıs 2022 #4 raRixo dedi: Ama ekranda ben textbox koymayacağım butona kopyala yazacağım ve besınca kopyalicaklar yani ben kopyalayacakları yazıyı daha önce ayarlayacağım Genişletmek için tıkla... Textbox'a yazacaksin sonra butona basinca textbox icideki yazi butonun icindeki yazi olacak degil mi? Artı 0 Eksi
raRixo dedi: Ama ekranda ben textbox koymayacağım butona kopyala yazacağım ve besınca kopyalicaklar yani ben kopyalayacakları yazıyı daha önce ayarlayacağım Genişletmek için tıkla... Textbox'a yazacaksin sonra butona basinca textbox icideki yazi butonun icindeki yazi olacak degil mi?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.543 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Merhabalar, ClipBoard.SetText("Kodunuz"); dener misiniz? İyi akşamlar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS raRixo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #6 350070 dedi: Textbox'a yazacaksin sonra butona basinca textbox icideki yazi butonun icindeki yazi olacak degil mi? Genişletmek için tıkla... Textbox koymak istemiyorum ekrana pottie4r dedi: Merhaba, ClipBoard.SetText("Kodunuz"); Dener misiniz? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Acaba nereye yazacağım Artı 0 Eksi
350070 dedi: Textbox'a yazacaksin sonra butona basinca textbox icideki yazi butonun icindeki yazi olacak degil mi? Genişletmek için tıkla... Textbox koymak istemiyorum ekrana pottie4r dedi: Merhaba, ClipBoard.SetText("Kodunuz"); Dener misiniz? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Acaba nereye yazacağım
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 7 Mayıs 2022 #7 raRixo dedi: Textbox koymak istemiyorum ekrana. Acaba nereye yazacağım. Genişletmek için tıkla... Button'a tiklaninca kopyalanmasini istemissiniz. Bu yuzden buttonun icine. Artı 0 Eksi
raRixo dedi: Textbox koymak istemiyorum ekrana. Acaba nereye yazacağım. Genişletmek için tıkla... Button'a tiklaninca kopyalanmasini istemissiniz. Bu yuzden buttonun icine.
KS KS raRixo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #8 312971 dedi: Button'a tiklaninca kopyalanmasini istemissiniz. Bu yuzden buttonun icine. Genişletmek için tıkla... böyle mi? Artı 0 Eksi
312971 dedi: Button'a tiklaninca kopyalanmasini istemissiniz. Bu yuzden buttonun icine. Genişletmek için tıkla... böyle mi?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 7 Mayıs 2022 #9 raRixo dedi: Eki Görüntüle 1381429 böyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet boyle. Artı 0 Eksi
KS KS raRixo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #10 pottie4r dedi: Merhabalar, ClipBoard.SetText("Kodunuz"); dener misiniz? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... bu kodla oluyor teşekkür ederim sadece Clipboard.SetText("Kodunuz"); b si küçük olmalıymış o yüzden olmuyormuş. private void Button1_Click(object sender, EventArgs e) => Clipboard.SetText("Kodunuz"); Artı 0 Eksi
pottie4r dedi: Merhabalar, ClipBoard.SetText("Kodunuz"); dener misiniz? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... bu kodla oluyor teşekkür ederim sadece Clipboard.SetText("Kodunuz"); b si küçük olmalıymış o yüzden olmuyormuş. private void Button1_Click(object sender, EventArgs e) => Clipboard.SetText("Kodunuz");