S sallihh Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Mesela C++ ile işletim sistemi yapıyorlar ve arka planda resim oluyor, uygulamaların resimleri oluyor bunlar nasıl ekleniyor ve konumlandırılıyor (Windows form dışında). İnternette arattım ama bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Mesela C++ ile işletim sistemi yapıyorlar ve arka planda resim oluyor, uygulamaların resimleri oluyor bunlar nasıl ekleniyor ve konumlandırılıyor (Windows form dışında). İnternette arattım ama bulamadım.
Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 stack cplus belki bir yardımı olur
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #3 Forms dışında arayüz yapmanın tonla yolu var. Hepsinde ayrı şekilde ekleniyordur. Gayet de basit. Bir örnek. Image Loading and Displaying Examples Dear ImGui: Bloat-free Graphical User interface for C++ with minimal dependencies - ocornut/imgui github.com
Forms dışında arayüz yapmanın tonla yolu var. Hepsinde ayrı şekilde ekleniyordur. Gayet de basit. Bir örnek. Image Loading and Displaying Examples Dear ImGui: Bloat-free Graphical User interface for C++ with minimal dependencies - ocornut/imgui github.com
S sallihh Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #4 teşekkürler