C#'ta PictureBox'a tıklayınca resimler arası geçiş nasıl yapılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki timer_tick eventini picturebox'un click eventine uygularsanız olur bence.

Konu açmak yerine önce internetten araştırma yaparsanız daha iyi olur.

Anlatmak istediğim o değil button'a basınca picturebox resmi oto değiştirsin benim seçmeme gerek kalmasın mesela fotoraftaki gibi pixturebox'ların üzerindeki button'a basınca arkplan button'un altındaki resim olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    813,7 KB · Görüntüleme: 180
Anlatmak istediğim o değil button'a basınca picturebox resmi oto değiştirsin benim seçmeme gerek kalmasın mesela fotoraftaki gibi pixturebox'ların üzerindeki button'a basınca arkplan button'un altındaki resim olsun.
Butonun eventine
pictureBox1.Image = ProjeAdı.Properties.Resources.ResimAdı;

Butonun eventine
pictureBox1.Image = ProjeAdı.Properties.Resources.ResimAdı;
Olmadı hocam bir yanlışlıkmı yaptım?
private void button3_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox4.Image = TurkRosoft.Properties.Resources.atatürk-türk-bayrağı; }

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 182
Olmadı hocam bir yanlışlıkmı yaptım?
private void button3_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox4.Image = TurkRosoft.Properties.Resources.atatürk-türk-bayrağı; }

Atatürk-Türk-bayrağı diye bir dosya adı olmaz. Projenizin Source Explorer'inde dosyanın adı neyse onu yazmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…