C# C# tahmin oyunu nasıl yapılır?

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda çok yardıma ihtiyacım var yazılımcı bir ustamız varsa yardım ederse sevinirim.
Başlangıçta skor 0 olacak ve 3 tane can hakkı olacak.
Her bilemediğinde bir can gidecek.
Her bildiğinde bir can gelecek.
Skor puanı 20 olunca bitircek.
Skor puanı 0 olunca Game over yanı kapatacak kendini.
Hocalarım acil bir destek lazım.

Oyunu pythona çevirebilirsen daha kolay olur ve yardımcı olabilirim C# biraz daha derin bir dil.

Bende bilisim bolumunde okuyordum boyle odevler bize de veriliyordu ChatGPT'den yardim alarak yapabilirsin.

Bende bilisim bolumunu okuyordum boyle odevler bize de veriliyordu ChatGPT'den yardim alarak yapabilirsin.

Hocam siz biliyorsanız verme şansınız var mı ya da ChatGPT linkini atabilir misiniz?

Hocam siz biliyorsanız verme şansınız var mı ya da ChatGPT linkini atabilir misiniz?

1-2 sene onceki dosyalarimda illaki vardir da o flaslari bicimlendirdim maalesef. ChatGPT'ye kod satirlarini atin ve yapmak istediklerinizi yazin o size yardimci olacaktir zaten.

Hocam ChatGPT'ye sorun onunla yapabilirsiniz bende öyle oyun yapıyorum(Stardew Valley'in yapımcısıda arada yardım ediyor)

Hocam ChatGPT'ye sorun onunla yapabilirsiniz bende öyle oyun yapıyorum(Stardew Valley'in yapımcısıda arada yardım ediyor)

Evet güzelmiş ilk defa deniyorum hoca bin tane anlatıyor aklımda bazıları kalıyor bazıları gidiyor sizde öyle oluyor mu hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…