P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 23 Ağustos 2022 #1 Merhaba. C#'da bulunan su yazdirma ozelligi cok havali; C#:Panoya kopyala Console.WriteLine($"Yasim: {yasDegiskeni}"); Yani: $"Yasim: {yasDegiskeni}" yazim seklini Java'da nasil kullanabiliriz? Internette arastirdim bulamadim. Ufak capta denemeler yaptim yine olmadi. Yani; Java:Panoya kopyala System.out.println($"Yasim: {yasDegiskeni}"); gibi bir sey ariyorum.
Merhaba. C#'da bulunan su yazdirma ozelligi cok havali; C#:Panoya kopyala Console.WriteLine($"Yasim: {yasDegiskeni}"); Yani: $"Yasim: {yasDegiskeni}" yazim seklini Java'da nasil kullanabiliriz? Internette arastirdim bulamadim. Ufak capta denemeler yaptim yine olmadi. Yani; Java:Panoya kopyala System.out.println($"Yasim: {yasDegiskeni}"); gibi bir sey ariyorum.
C canother Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 20 24 Ağustos 2022 #2 System.out.printf("Yasim: %d", yasDegiskeni);
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 24 Ağustos 2022 #3 printf'in haricinde String.format("Yasim: %d", yasDegiskeni) şeklinde String değer de elde edebilirsiniz. Java'da henüz inline String interpolation bulunmuyor.
printf'in haricinde String.format("Yasim: %d", yasDegiskeni) şeklinde String değer de elde edebilirsiniz. Java'da henüz inline String interpolation bulunmuyor.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #4 The Anorak dedi: printf'in haricinde String.format("Yasim: %d", yasDegiskeni) şeklinde String değer de elde edebilirsiniz. Java'da henüz inline String interpolation bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İleri de gelme ihtimali var mıdır?
The Anorak dedi: printf'in haricinde String.format("Yasim: %d", yasDegiskeni) şeklinde String değer de elde edebilirsiniz. Java'da henüz inline String interpolation bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İleri de gelme ihtimali var mıdır?
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 26 Ağustos 2022 #5 phan metal dedi: İleri de gelme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yıllardır C#'da olmasına rağmen Java'ya gelmedi. Mantıksal ilerletmek istiyorlar daha fazla söz kuralından ziyade.
phan metal dedi: İleri de gelme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, yıllardır C#'da olmasına rağmen Java'ya gelmedi. Mantıksal ilerletmek istiyorlar daha fazla söz kuralından ziyade.