Netasu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar temp adlı klasör buldum silsem bir şey olur mu? Win+R ile temp ve %temp%'ten bahsetmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Arkadaşlar temp adlı klasör buldum silsem bir şey olur mu? Win+R ile temp ve %temp%'ten bahsetmiyorum.
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #2 PUBG Mobile oyununun ihtiyaç duyduğu dosyalar burada bulunur. Silerseniz muhtemelen oyun da silinir. GameLoop istemcisi dosyaları bu klasör içinde saklar. Artı 0 Eksi
PUBG Mobile oyununun ihtiyaç duyduğu dosyalar burada bulunur. Silerseniz muhtemelen oyun da silinir. GameLoop istemcisi dosyaları bu klasör içinde saklar.
Jaquar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #3 Silinir, sistemdeki çerezler, çer,çöp her şey burada birikir silmeniz bir sıkıntı yaratmaz. Sistemde yer açılır ayrıyeten. Artı 0 Eksi
Silinir, sistemdeki çerezler, çer,çöp her şey burada birikir silmeniz bir sıkıntı yaratmaz. Sistemde yer açılır ayrıyeten.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 18 Mayıs 2021 #4 Silinir hocam. Win+R temp ile geldiğiniz yer zaten orası. Son düzenleme: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #5 Klasörün kendisini silseniz bile zamanla ihtiyaç olduğunda sistem tekrar oluşturacaktır. Fakat içindeki dosyaları silmenizin zararı olmaz. Artı 0 Eksi
Klasörün kendisini silseniz bile zamanla ihtiyaç olduğunda sistem tekrar oluşturacaktır. Fakat içindeki dosyaları silmenizin zararı olmaz.
Bulut 1314 Centipat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #6 Dosyayı değil içindekileri silebilirsiniz Artı 0 Eksi
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #7 Jaquar dedi: Silinir, sistemdeki çerezler, çer, çöp her şey burada birikir silmeniz bir sıkıntı yaratmaz. Sistemde yer açılır ayrıyeten. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C:'de bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Birisi; AppData/Local konumunda. Diğeri; C:/Windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Jaquar dedi: Silinir, sistemdeki çerezler, çer, çöp her şey burada birikir silmeniz bir sıkıntı yaratmaz. Sistemde yer açılır ayrıyeten. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C:'de bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Birisi; AppData/Local konumunda. Diğeri; C:/Windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben.
Jaquar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2021 #8 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C: De bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube'da çoğu PC hızlandırma videolarında da %temp% ve normal 'temp' klasörünün içindekilerini siliyorlar, şahsen bende uzun zamandır siliyorum. Bir sorun görmedim. Artı 0 Eksi
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C: De bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Youtube'da çoğu PC hızlandırma videolarında da %temp% ve normal 'temp' klasörünün içindekilerini siliyorlar, şahsen bende uzun zamandır siliyorum. Bir sorun görmedim.
KS KS Netasu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #9 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C: De bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Eki Görüntüle 1029328 Birisi. Appdata/local konumunda diğeri. C:/windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... GameLoop'u 1-2 ay önce kaldırmıştım. Artı 0 Eksi
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C: De bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Eki Görüntüle 1029328 Birisi. Appdata/local konumunda diğeri. C:/windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... GameLoop'u 1-2 ay önce kaldırmıştım.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #10 joshamwerk dedi: Silinir hocam. Win+r ile geldiğiniz yer zaten orası. Genişletmek için tıkla... Oraların konumu farklı. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Silinir hocam. Win+r ile geldiğiniz yer zaten orası. Genişletmek için tıkla... Oraların konumu farklı.