Netasu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar temp adlı klasör buldum silsem bir şey olur mu? Win+R ile temp ve %temp%'ten bahsetmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Arkadaşlar temp adlı klasör buldum silsem bir şey olur mu? Win+R ile temp ve %temp%'ten bahsetmiyorum.
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #11 Netasu dedi: GameLoop'u 1-2 ay önce kaldırmıştım. Genişletmek için tıkla... Kaldırdıysanız silebilirsiniz sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Netasu dedi: GameLoop'u 1-2 ay önce kaldırmıştım. Genişletmek için tıkla... Kaldırdıysanız silebilirsiniz sorun olmaz.
Jaquar Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 224 18 Mayıs 2021 #12 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C:'de bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Eki Görüntüle 1029328 Birisi; AppData/Local konumunda. Diğeri; C:/Windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim evet C:/windows konumundaki 'temp' den bahsediyordum ben, diğer 'temp'i silerse bir sıkıntı yaşayabilir. Artı 0 Eksi
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam o dediğiniz başka bir yerde. Yerel disk C:'de bulunan bende GameLoop diye biliyorum. Eki Görüntüle 1029328 Birisi; AppData/Local konumunda. Diğeri; C:/Windows konumunda. Yani bu temp, sandığınız değil. GameLoop klasörü diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi farkettim evet C:/windows konumundaki 'temp' den bahsediyordum ben, diğer 'temp'i silerse bir sıkıntı yaşayabilir.