C# texbox3.text hatası

Evet, olacak.

Son düzenleme:
Fakat SQL veri tablosu kısmında double yok, klavye ile yazınca da hata veriyor.

Veri tabanı tablosunu double olarak ayarlamanız lazım.

Son düzenleme:

Yaptırdığınız işlem int ile yapılıyorsa ondalıklı olmaz zaten double veya float kullanmayı deneyin ve Convert.ToDouble kullanın veya float int türü ondalıklı sayı türünü vermez.

Fakat SQL veri tablosu kısmında double yok, klavye ile yazınca da hata veriyor.
MSSQL mi ? MYSQL mi kullanıyorsunuz farketmez ama ayarlama yolları farklı olabiliyor

Veri tabanı tablosunu double olarak ayarlamanız lazım.

Eki Görüntüle 1668542

Merhaba.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. İmla kurallarına uymadığımdan dolayı forumdan uzaklaştırıldığım için cevap yazamadım.
Akşam kontrol ettiğimde double veri tipi SQL de yok. Bunun yerine int, float ve decimal veri tipleri var.
Ayrıca convert işlemi yaparken aşağıdaki gibi bir yöntem kullanıyorum. Bu yöntem doğru mudur?

Kod:
int en = Convert.ToInt32(textBox1.Text);

sqlde veri tipi int olarak seçili.

@THE_YORULMAZZZ bu saydıklarınız değil "wicrosoft SQL" kullanıyorum.
Akşam gerekli resmi yükleyeceğim.

Float da kullanabilirsiniz converti de float olarak kullanın örnekleri web de bulabilirsiniz textbox float veritipi olarak aratabilirsiniz.

Float da kullanabilirsiniz converti de float olarak kullanın örnekleri web de bulabilirsiniz textbox float veritipi olarak aratabilirsiniz.

Akşam en az 1 saat kadar uğraştım fakat bir türlü dönüştürme olmadı. Tekrar bir deneme daha yapacağım yine olmaz ise bu işleri bırakacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…