jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Dostlar öncelikle bir hesap makinem var. Bu hesap makinesinde sayımı negatif ve pozitif yapmak için +/- işartetini kullanacağım. Basıldığı zaman sayının başına "-" eksi basılmadığı zaman hiçbir şey olmasını istiyorum.
Dostlar öncelikle bir hesap makinem var. Bu hesap makinesinde sayımı negatif ve pozitif yapmak için +/- işartetini kullanacağım. Basıldığı zaman sayının başına "-" eksi basılmadığı zaman hiçbir şey olmasını istiyorum.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #2 DataGridViewColumn.HeaderText Property (System.Windows.Forms) Gets or sets the caption text on the column's header cell. docs.microsoft.com Bu yardımcı olabilir sanırım. Yardımı dokunmaz ise başka bir yöntem de var aklımda.
DataGridViewColumn.HeaderText Property (System.Windows.Forms) Gets or sets the caption text on the column's header cell. docs.microsoft.com Bu yardımcı olabilir sanırım. Yardımı dokunmaz ise başka bir yöntem de var aklımda.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: DataGridViewColumn.HeaderText Property (System.Windows.Forms) Gets or sets the caption text on the column's header cell. docs.microsoft.com Bu yardımcı olabilir sanırım. Yardımı dokunmaz ise başka bir yöntem de var aklımda. Genişletmek için tıkla... Maalesef anlayamadım bu yöntemi. Başka çözüm yolu var mı acaba ? Yardımcı olabilecek kimse yok mu ? Son düzenleme: 21 Mayıs 2022
Abdullah_AKD dedi: DataGridViewColumn.HeaderText Property (System.Windows.Forms) Gets or sets the caption text on the column's header cell. docs.microsoft.com Bu yardımcı olabilir sanırım. Yardımı dokunmaz ise başka bir yöntem de var aklımda. Genişletmek için tıkla... Maalesef anlayamadım bu yöntemi. Başka çözüm yolu var mı acaba ? Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.535 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #4 Kod:Panoya kopyala textBox.Text = "-" + textBox.Text ile tuşa basıldığında metnin başına "-" ekler fakat işlem önceliği mevzuları için otomatik parantez eklemelisiniz.
Kod:Panoya kopyala textBox.Text = "-" + textBox.Text ile tuşa basıldığında metnin başına "-" ekler fakat işlem önceliği mevzuları için otomatik parantez eklemelisiniz.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #5 pottie4r dedi: Kod:Panoya kopyala textBox.Text = "-" + textBox.Text ile tuşa basıldığında metnin başına "-" ekler fakat işlem önceliği mevzuları için otomatik parantez eklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu bende biliyorum. Sorduğum soruyu doğru okur musun.
pottie4r dedi: Kod:Panoya kopyala textBox.Text = "-" + textBox.Text ile tuşa basıldığında metnin başına "-" ekler fakat işlem önceliği mevzuları için otomatik parantez eklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu bende biliyorum. Sorduğum soruyu doğru okur musun.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.535 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #6 Direkt olarak sayıyı -1 ile çarpabilirsiniz mesela?
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #7 pottie4r dedi: Direkt olarak sayıyı -1 ile çarpabilirsiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Biraz yardımcı olabilir misiniz ?
pottie4r dedi: Direkt olarak sayıyı -1 ile çarpabilirsiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Biraz yardımcı olabilir misiniz ?