Bir saldırgan hazırlanıyor gibi hissediyorum ama neyse günahına girmeyelim. Hangi editöre ait hocam bu? En azından bir buton eklemelisin ve onun click olayına o kodları yazmalısın. Daha fazla anlatabilmemiz için neye baktığını görmemiz gerek.
Bir saldırgan hazırlanıyor gibi hissediyorum ama neyse günahına girmeyelim. Hangi editöre ait hocam bu? En azından bir buton eklemelisin ve onun click olayına o kodları yazmalısın. Daha fazla anlatabilmemiz için neye baktığını görmemiz gerek.
Merhabalar bu işlerde yeniyim attığım ssdeki iki textboxu nasıl logine bağlayacağım? Mesela ben textboxa bilgileri girdiğimde logine bastığımda benim epostama gelmesini istiyorum. 13 adet hata alıyorum bunları nasıl çözebilirim.
Merhabalar bu işlerde yeniyim attığım ssdeki iki textboxu nasıl logine bağlayacağım? Mesela ben textboxa bilgileri girdiğimde logine bastığımda benim epostama gelmesini istiyorum. Eki Görüntüle 1080657 13 adet hata alıyorum bunları nasıl çözebilirim.
Yanlış anlama ama bu işlerde yeniysen öncelikle temel C# öğrenmeye bak. Bracketlerin yerleri yanlış, class içine mi yazıyorsun metot içine mi yazıyorsun belli değil. Verdiğin ekran görüntüsünden bir sonuca varamayız. Visual Studio'daki altta çıkan Error kısmındaki hata mesajlarını bize göstermen gerek.
Herşeyden önce projende kod yazdığın .cs dosyasının başına;
[CODE lang="csharp" title="C#"]using System.Net;
using System.Net.Mail;[/CODE]
şeklinde kullanacağın kütüphaneleri eklemen gerek.
Bu adresten onay verin. 2 Adımlı doğrulama kullanıyorsanız kapatın ya da bu iş için ayrı mail alın.
Ve ne hata alıyorsanız gösterin ki ne olduğunu görelim.
Bu adresten onay verin. 2 adımlı doğrulama kullanıyorsanız kapatın ya da bu iş için ayrı mail alın.
Ve ne hata alıyorsanız gösterin ki ne olduğunu görelim.