20 Nisan 2022 Mesaj: 4 Merhaba, Visual Studio'da C# timer kullanırken timer üzerine çift tıklayıp koda ulaşmaya çalıştım lakin hiçbir şekilde tıklanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022 Genişletmek için tıkla...
Merhaba, Visual Studio'da C# timer kullanırken timer üzerine çift tıklayıp koda ulaşmaya çalıştım lakin hiçbir şekilde tıklanmıyor.
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 565 Çözümler 8 20 Nisan 2022 #2 Üzerine sağ tıklayıp kodlara ulaşabilirsiniz. Panel üzerinden Timer2'yi seçerek ulaşabilirsiniz.
KS KS PasaGo Zeptopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #3 mertinko dedi: Üzerine sağ tıklayıp kodlara ulaşabilirsiniz. Panel üzerinden Timer2'yi seçerek ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde algılamıyor Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,2 KB · Görüntüleme: 51
mertinko dedi: Üzerine sağ tıklayıp kodlara ulaşabilirsiniz. Panel üzerinden Timer2'yi seçerek ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde algılamıyor
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 565 Çözümler 8 20 Nisan 2022 #4 PasaGo dedi: Bu şekilde ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde algılamıyor Genişletmek için tıkla... İçerisine kod girilmemiş çünkü boş olarak görüyor.
PasaGo dedi: Bu şekilde ulaşmaya çalıştım ama hiçbir şekilde algılamıyor Genişletmek için tıkla... İçerisine kod girilmemiş çünkü boş olarak görüyor.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Nisan 2022 #5 Timer çalışma mantığı bu yönde değil. Öncelikle timer nasıl çalışır onu bir araştırın. Burada örneklere ulaşabilirsiniz.
Timer çalışma mantığı bu yönde değil. Öncelikle timer nasıl çalışır onu bir araştırın. Burada örneklere ulaşabilirsiniz.