C "undefined reference" hatası

Görkeem

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar kod yazarken bu hatayı alıyorum bazen oluyor ama bazen olmuyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Kodunuzda bir fonksiyon satırı mı hatalı?

Hayır hatalı bir yer yok zaten yazdığım kodu bazen sıkıntı çıkmadan çalıştırıyor bazen böyle yapıyor son zamanlarda fazla yapmaya başladı ama.

Tanımlanmamış bir şey var kodda, kodun tamamını göremediğim için bu kadar söyleyebilirim.

Makefile yazıp onunla deneyin. GCC'niz Cygwin ise MSYS2 deneyin. O da olmazsa ve spesifik GCC kütüphanesi kullanmıyorsanız LLVM ile deneyin.

Kodu paylaşsaydınız, daha rahat yorumlardık.

Makefile yazıp onunla deneyin. Gcc'niz cygwin ise msys2 deneyin. O da olmazsa ve spesifik gcc kütüphanesi kullanmıyorsanız LLVM ile deneyin.

Kodu paylaşsaydınız, daha rahat yorumlardık.

Son düzenleme:
Sevgili @Görkeem,

Mesajınız sadece benim mesajımın alıntısını içeriyor, bu yüzden ne dediniz anlamadım. Dediğim gibi spesifik GNU kütüphaneleri kullanmıyorsanız Visual Studio (ya da sadece MSVC) da deneyebilirsiniz. C/C++ tarafındaki muhteşem IDE ve derleyicilere sahip. CMake ile GNU projesine çevirip deneyebilirsiniz orda.

"main" fonksyonunu yazmış olduğundan emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…