TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.044 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 20 Ekim 2023 #21 AhmetKnKc dedi: Hocam bu kod zaten sadece Youtube'yi açmaya yarıyor ek bir özelliği yok. Yapmak istediğiniz şeyi detaylıca anlatıp kodunuzun tamamını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözülmüş sorunu bir daha çözmeye çalışmak neden? MuradEfe dedi: Sonunda oldu elsenin içinde diyeymiş teşekkürler yardım etmeye çalışan herkese. Genişletmek için tıkla...
AhmetKnKc dedi: Hocam bu kod zaten sadece Youtube'yi açmaya yarıyor ek bir özelliği yok. Yapmak istediğiniz şeyi detaylıca anlatıp kodunuzun tamamını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Çözülmüş sorunu bir daha çözmeye çalışmak neden? MuradEfe dedi: Sonunda oldu elsenin içinde diyeymiş teşekkürler yardım etmeye çalışan herkese. Genişletmek için tıkla...
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 20 Ekim 2023 #22 TheAny dedi: Çözülmüş sorunu bir daha çözmeye çalışmak neden? Genişletmek için tıkla... Mesajı görmedim ve çözüm olarak işaretlenmemiş haklısın.
TheAny dedi: Çözülmüş sorunu bir daha çözmeye çalışmak neden? Genişletmek için tıkla... Mesajı görmedim ve çözüm olarak işaretlenmemiş haklısın.
M MuradEfe Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 375 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600, GeForce RTX 3060Ti, 16GB 3600MHz RAM, 1TB M.2 SSD, A520M K V2, 650W PSU. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Bilişim) 21 Ekim 2023 #23 AhmetKnKc dedi: Mesajı görmedim ve çözüm olarak işaretlenmemiş haklısın. Genişletmek için tıkla... İşaretlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın.
AhmetKnKc dedi: Mesajı görmedim ve çözüm olarak işaretlenmemiş haklısın. Genişletmek için tıkla... İşaretlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın.