C:\users\AppData\Local\Temp\TRIXX_Installer_Data.exe hatası nasıl çözülür?

Yanlış anlamadı isem ekran kartı driver'i veya ilgili bir programı kurmaya çalışıyorsunuz.

Doğru driverî kurmaya çalıştığınızdan emin iseniz kurulu ekran kartı driverlerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin.

Yanlış anlamadı isem ekran kartı Driver'i veya ilgili bir programı kurmaya çalışıyorsunuz.

Doğru driverî kurmaya çalıştığınızdan emin iseniz kurulu ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin.

Sapphire'in TriXX yazılımını indirmeye çaliştığımda hata veriyor. AMD'nin sürücüsüyle alakalı değil. İlk defa indirdikten sonra silip tekrar yüklemeye çalıştığımda bu hatayı almaya başladım.

Sapphire'in TriXX yazılımını indirmeye çaliştığımda hata veriyor. AMD'nin sürücüsüyle alakalı değil. İlk defa indirdikten sonra silip tekrar yüklemeye çalıştığımda bu hatayı almaya başladım.

C:\users\AppData\Local\Temp\​

Geçici dosyaları içerir. Klasöre gidin ve tüm içeriğini silin. Hepsini silmenizin herhangi bir sakıncası yok.
Pc yi yeniden başlatın ve tekrar indirip kurulum yapmayı deneyin.

Yukarıdaki cevapla ilgili ek içerik/açıklamalar:

Ken Blake - Microsoft MVP'si
bulundu klasöründe birikmiş 1,8 GB Temp * .

Sorularım:
miyim ? güvenle silebilir her şeyi 1) Bu klasördeki*
Silinebileceğini nasıl ayırt edebilirim 2) Değilse, hangisinin güvenli bir şekilde ?

gibi terimlerle adlandırılan çok sayıda klasör/dosyanın MSI, Kurulum, Kurulum, Silverlight, Java ve Güncelleme günlükleri yanı sıra şu şekilde tanımlanan bir şey tarafından oluşturulan belirsizlik: AppleMedya .

* Temp = "C:\Users\(benim adım)\AppData\Local\Temp

Evet, periyodik olarak silinebilirler ve silinmelidirler.

Temp klasörü programlar için çalışma alanı sağlar. Programlar burada kendi geçici kullanımları için geçici dosyalar oluşturabilirler. Her program kapandığında tüm geçici dosyalarını silmelidir, ancak çeşitli nedenlerden dolayı bu her zaman gerçekleşmez (örneğin, program çökerse bunu asla yapamaz). Bu nedenle orada kalan her şeyi periyodik olarak temizlemek iyi bir fikirdir.

Ayrıca iki adımda çalışan bazı program kurulumlarının bulunduğunu da unutmayın. İlk adım, geçici dosyaların yazılması ve yeniden başlatılmasıyla sona erer. İkinci adım, yeniden başlatmanın ardından otomatik olarak başlar ve bu dosyaları orada bulması gerekir (ve ardından bittiğinde bunları siler).

Yeniden başlatma sırasında bunu otomatik olarak yapmak dışında (bu, anlattığım türden kurulumlara müdahale eder), geçici klasörün içeriğini silmek her zaman güvenlidir. Çünkü açık olmayan geçici dosyaları silmek güvenlidir ve bir uygulama tarafından kullanılıyor ve Windows açık dosyaları silmenize izin vermediğinden, bunları istediğiniz zaman silmek (silmeyi denemek) güvenlidir. Herhangi biri açık olduğu için silinemezse, bunları kullanan uygulama kapatıldığında otomatik olarak silinir veya siz onları alırsınız. bir dahaki sefere manuel olarak sildiğinizde.

Bazı insanlar herhangi bir şeyi silmeden önce yeniden başlatmanızı önerebilir, ancak yukarıda açıklanan nedenden dolayı bu gerekli değildir (diğer yandan, bunu yapmanın zararı da yoktur).

C:\users\AppData\Local\Temp\​

Geçici dosyaları içerir. Klasöre gidin ve tüm içeriğini silin. Hepsini silmenizin herhangi bir sakıncası yok.
PC'yi yeniden başlatın ve tekrar indirip kurulum yapmayı deneyin.

Yukarıdaki cevapla ilgili ek içerik/açıklamalar:

Ken Blake - Microsoft MVP'si

Evet, periyodik olarak silinebilirler ve silinmelidirler.

Temp klasörü programlar için çalışma alanı sağlar. Programlar burada kendi geçici kullanımları için geçici dosyalar oluşturabilirler. Her program kapandığında tüm geçici dosyalarını silmelidir, ancak çeşitli nedenlerden dolayı bu her zaman gerçekleşmez (örneğin, program çökerse bunu asla yapamaz). Bu nedenle orada kalan her şeyi periyodik olarak temizlemek iyi bir fikirdir.

Ayrıca iki adımda çalışan bazı program kurulumlarının bulunduğunu da unutmayın. İlk adım, geçici dosyaların yazılması ve yeniden başlatılmasıyla sona erer. İkinci adım, yeniden başlatmanın ardından otomatik olarak başlar ve bu dosyaları orada bulması gerekir (ve ardından bittiğinde bunları siler).

Yeniden başlatma sırasında bunu otomatik olarak yapmak dışında (bu, anlattığım türden kurulumlara müdahale eder), geçici klasörün içeriğini silmek her zaman güvenlidir. Çünkü açık olmayan geçici dosyaları silmek güvenlidir ve bir uygulama tarafından kullanılıyor ve Windows açık dosyaları silmenize izin vermediğinden, bunları istediğiniz zaman silmek (silmeyi denemek) güvenlidir. Herhangi biri açık olduğu için silinemezse, bunları kullanan uygulama kapatıldığında otomatik olarak silinir veya siz onları alırsınız. Bir dahaki sefere manuel olarak sildiğinizde.

Bazı insanlar herhangi bir şeyi silmeden önce yeniden başlatmanızı önerebilir, ancak yukarıda açıklanan nedenden dolayı bu gerekli değildir (diğer yandan, bunu yapmanın zararı da yoktur).

C:\users\AppData\Local\Temp\ yazdığımda herhangi bir şey çıkmıyor​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı