C:\users\kerem\AppData\Roaming\Microsoft\Crypto için ne yapılmalı?

ugandalı9865

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımda AppData\Roaming\Microsoft\Crypto kısmında crypto.exe diye bir uygulama var. Microsoft Defender bulamadı, ben VirusTotal'e tarattım ve bir sürü virüs buldu. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-21_120017200.png
    382,4 KB · Görüntüleme: 65
  • resim_2025-07-21_120113572.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarımda AppData\Roaming\Microsoft\Crypto kısmında crypto.exe diye bir uygulama var. Microsoft Defender bulamadı, ben VirusTotal'e tarattım ve bir sürü virüs buldu. Ne yapmalıyım?
Virüs değil

Artı -2 Eksi

İçiniz rahat etmiyorsa format atın ama virüs değil demiş arkadaş öyleyse yanlış bilgi için kusura bakmayın. Ama VirusTotal'ın da öyle demesi ilginç

Artı -1 Eksi
Artı -2 Eksi
@Quagmire önemli bir şeyim yok sadece kişiselleştirme ayarlarım ve oyunlarım var formatta başka seçenek yok mu acaba Kaspersky'da yok almayı düşünüyorum

Açıkçası bir kere ekran kartını 100% de kullanırken gördüm sonra bir daha olmadı anormal bir davranış sezmedim

Açıkçası bir kere ekran kartını 100% de kullanırken gördüm sonra bir daha olmadı anormal bir davranış sezmedim
Oyun falan açıksa o yüzden olabilir. Değilse mining virüsü olabilir. Virüslerde sistem dosyası olarak kendini saklama olayı çok var.

Ekran kartının oyunlarda %100 e yakın çalışması olması gerekendir zaten hocam içiniz rahat olsun. İsterseniz bir format atın yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…