bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Desktop olarak masaüstünü hiçbir yerde bulamıyorum. 2 disk var bilgisayarda. İkisini de tarattım, bulamadım. Nedir çözümü sayın forum sakinleri? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Desktop olarak masaüstünü hiçbir yerde bulamıyorum. 2 disk var bilgisayarda. İkisini de tarattım, bulamadım. Nedir çözümü sayın forum sakinleri?
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ocak 2021 #2 OneDrive kullanıyorsanız desktop klasörü Kullanıcı\Onedrive\Desktop konumunda olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 purrito dedi: OneDrive kullanıyorsanız desktop klasörü Kullanıcı\Onedrive\Desktop konumunda olabilir. Genişletmek için tıkla... One drive kullandığımı şimdi öğrendim oradaymış sağolun Artı 0 Eksi
purrito dedi: OneDrive kullanıyorsanız desktop klasörü Kullanıcı\Onedrive\Desktop konumunda olabilir. Genişletmek için tıkla... One drive kullandığımı şimdi öğrendim oradaymış sağolun
kodcubugra Zeptopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 Kanka eyvallah saatlerdir desktop arıyordum Artı 0 Eksi
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.797 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 30 Mart 2023 #5 Çözüldü: Masaüstü klasörü yok Selam sen. OneDrive'yi silince bilgisayardaki masaüstü klasörü yok. Desktop diye klasör açıyorum ve masaüstü yok nasıl çözülür? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: Masaüstü klasörü yok Selam sen. OneDrive'yi silince bilgisayardaki masaüstü klasörü yok. Desktop diye klasör açıyorum ve masaüstü yok nasıl çözülür? www.technopat.net
eymen77 Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 Ben hala bullamadım desktopu ne yapmam lazım. Artı 0 Eksi