Çözüldü C:/Users/Ortak klasörünü sildikten sonra açılmayan dosyalar için ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liphex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sabah bilgisayarımdaki birçok dosyayı temizlerken kullanıcılar bölümündeki ortak isimli dosyayı silmişim, birçok oyun açılmıyordu, hatalarını da internetten arattım ve ortak dosyasıyla alakalı bir sorun olduğunu gördüm, oyunları açamıyorum hiçbir şey yapamıyorum ne yapmamı önerirsiniz?

Saatlerdir beklediğim bir oyun şu an indi ve sistem geri yüklemesi yaptığım takdirde gidecek. O yüzden sistem geri yüklemesi yapmadan getirmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu taşı başka diske sonra C diskine sistem geri yükle sonra oyunu geri taşı ortak klasör silinemesi gereken bir yer.

Ben silebiliyormuşum galiba anlamadım

Arkadaşlar abimin bilgisayarındaki public dosyasını kendi bilgisayarıma aktardım ve sorun çözüldü. Oynadığım oyunların çoğu onda da vardı yine de bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Oyunu taşı başka diske sonra C diskine sistem geri yükle sonra oyunu geri taşı ortak klasör silinemesi gereken bir yer.

Ben silebiliyormuşum galiba anlamadım

Arkadaşlar abimin bilgisayarındaki public dosyasını kendi bilgisayarıma aktardım ve sorun çözüldü. Oynadığım oyunların çoğu onda da vardı yine de bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…