Merhabalar son birkaç gündür geliştirmekte olduğum C# UWP uygulamama ekip arkadaşları aramaktayım. Uygulamanın temel amacı normal gündelik kullanım için gerekli olan uygulamalara tek bir uygulama üzerinden hızlı bir şekilde ulaşabilmek. Bir nevi sanal bir arayüz uygulaması olarak düşünebiliriz. Dahili olarak içerisinde alttaki paylaşmış olacağım görüntülerde de olduğu gibi terminali, tarayıcısı, dosya gezgini, takvimi, müzik çaları, video oynatıcısı ve eğer ki proje ilerlerse yani belirli bir kademeye gelebilirsek bunların yanında bir de uygulama merkezi açmayı düşünüyorum. Geliştirme süreci yüksek ihtimalle GitHub üzerinden olacaktır. Belki başka platformlarda kullanabiliriz. Olabildiğince hızlı bir şekilde gelişmesini ve herkesin gönül rahatlığıyla ulaşabilmesini için GNU lisansı ile paylaşmayı düşünüyorum. Olabildiğince fazla kişinin yardımına ihtiyacım var. Yani kodlamaya yeni başladıysan, konsol uygulamasında hesap makinesi bile yapabiliyorsan gel abicim gel... Hesap makinesi yapabilecek adama da ihtiyacım var benim 
Uygulamanın başlangıç aşaması için görüntüleri:
Uygulamanın başlangıç aşaması için görüntüleri:
Son düzenleyen: Moderatör: