MİTRAZOR Femtopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Merhabalar, proje ödevimi yaparken bir hata aldım hatanın fotoğrafını bırakacağım çözümünü veya sorunun nedenini bilen yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Merhabalar, proje ödevimi yaparken bir hata aldım hatanın fotoğrafını bırakacağım çözümünü veya sorunun nedenini bilen yardım ederse sevinirim.
V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Nisan 2022 #2 Kodlamadan pek anlamam fakat uygulamanın arka planda çalıştırıldığından dolayı işlem yapamadığınızı söylüyor error kısmı. projenizi startlayıp arka planda kapatmayı unutmuş olabilirsiniz.
Kodlamadan pek anlamam fakat uygulamanın arka planda çalıştırıldığından dolayı işlem yapamadığınızı söylüyor error kısmı. projenizi startlayıp arka planda kapatmayı unutmuş olabilirsiniz.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer Mersin 5 Nisan 2022 #3 Editörü kapatık tekrar deneyin. Olmazsa dosya isimlerini değiştirin türkçe karekter kullanmayın.
ikiikiyedi Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 5 Nisan 2022 #4 File.Create mi kullanıldı ? Öyle ise kapatmanız lazım ---> .Close()