SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Mayıs 2021 #1 Uygulama normalde sorunsuz çalışıyor fakat transparan rengini seçince en üstteki butona basılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Uygulama normalde sorunsuz çalışıyor fakat transparan rengini seçince en üstteki butona basılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #2 Hocam Form'u nasıl Transparan yaptınız? Ben yapınca "Property value is not valid" hatası alıyorum.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1045153 Eki Görüntüle 1045155Uygulama normalde sorunsuz çalışıyor fakat transparan rengini seçince en üstteki butona basılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Transparan ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Butonun enable değerini değiştirmiyorsunuz değil mi? enable true olmalı.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1045153 Eki Görüntüle 1045155Uygulama normalde sorunsuz çalışıyor fakat transparan rengini seçince en üstteki butona basılmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Transparan ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Butonun enable değerini değiştirmiyorsunuz değil mi? enable true olmalı.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Mayıs 2021 #4 RaSGooL dedi: Transparan ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Butonun enable değerini değiştirmiyorsunuz değil mi? enable true olmalı. Genişletmek için tıkla... Sadece transparan ayarını böyle yapınca oluyor. Üstteki buton hariç diğerleri sorunsuz. Üstteki butonun üzerinde sanki bir şey varmış gibi fakat yok. Ajan_47 dedi: Hocam Form'u nasıl Transparan yaptınız? Ben yapınca "Property value is not valid" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Rengin doğru olması gerekiyor.
RaSGooL dedi: Transparan ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Butonun enable değerini değiştirmiyorsunuz değil mi? enable true olmalı. Genişletmek için tıkla... Sadece transparan ayarını böyle yapınca oluyor. Üstteki buton hariç diğerleri sorunsuz. Üstteki butonun üzerinde sanki bir şey varmış gibi fakat yok. Ajan_47 dedi: Hocam Form'u nasıl Transparan yaptınız? Ben yapınca "Property value is not valid" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Rengin doğru olması gerekiyor.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sadece transparan ayarını böyle yapınca oluyor. Üstteki buton hariç diğerleri sorunsuz. Üstteki butonun üzerinde sanki bir şey varmış gibi fakat yok. Rengin doğru olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben de arkaplanı transparan yapıp projeyi denedim. Bir sorun çıkmadı. İlginç gerçekten.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Sadece transparan ayarını böyle yapınca oluyor. Üstteki buton hariç diğerleri sorunsuz. Üstteki butonun üzerinde sanki bir şey varmış gibi fakat yok. Rengin doğru olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben de arkaplanı transparan yapıp projeyi denedim. Bir sorun çıkmadı. İlginç gerçekten.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 9 Haziran 2021 #6 Ajan_47 dedi: Hocam şimdi ben de arkaplanı transparan yapıp projeyi denedim. Bir sorun çıkmadı. İlginç gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu hata değer yanlış yazıldığı için çıkıyor. Sanırım yanlış değer girilmişti. Sorunsuz ise projende başarılar.
Ajan_47 dedi: Hocam şimdi ben de arkaplanı transparan yapıp projeyi denedim. Bir sorun çıkmadı. İlginç gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu hata değer yanlış yazıldığı için çıkıyor. Sanırım yanlış değer girilmişti. Sorunsuz ise projende başarılar.