.c uzantılı dosyayı nasıl çalıştırılır?

Equest

Decapat
Daha fazla  
.c uzantılı dosyayı nasıl çalıştırabilirim?

Bir C dosyası, bir C veya C ++ programı için bir kaynak kod dosyasıdır. Bir programın tüm kaynak kodunu içerebilir veya bir programlama projesi içinde referans verilen birçok kaynak dosyadan biri olabilir. C dosyaları, temel bir metin editörü kullanılarak düzenlenebilir, ancak çoğu yazılım geliştirme programında olduğu gibi, sözdizimi vurgusu gösterilmez.

İnternette bulunan açıklaması bu şekilde.

.C dosyasını çalıştırmak için onu derlemen gerekiyor. Bir compiler ile derledikten sonra çalıştırılabilir (executable) ".exe" dosyası oluşturulur. Bunu çalıştırırsınız.

Hocam internetteki açıklamaya isterse bakardı zaten bilgili kişilerden çözüm almak için yazmış mesaj için yazdığınızı düşünüyorum.

Hocam internetteki açıklamaya isterse bakardı zaten bilgili kişilerden çözüm almak için yazmış mesaj için yazdığınızı düşünüyorum.
Dostum internetteki açıklamayı yazmamın sebebi notepad ile derlenebiliyor yazıyor olması. zaten c kullanabiliyor olsa neden buraya yazsın bunu biliyor olması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…