Sadece örüntü devam ettireyim diyorsan, yapay zeka ile sonuç bulayım diyorsan Python öğren. Tonla makine öğrenmesi ve yapay zeka kütüphanesi var onları kullanırsın. C++ ile bunları yapayım dersen sancılı bir süreç olur senin için.
C++ bilmediğim için bir şey diyemem ancak C için baktım 1 - 2 noktası eksik geldi (malloc fonksiyonu gibi). Sadece burası yetmez C için en azından onu söyleyebilirim.
Marmarada okuyorum hocam zaten önermiyorum, leş gibi üniversite. Sınavlarda ingilizce kaynaklardan soruları translate'e yapıştırıp olduğu gibi soru olarak koyuyorlar. Sorular anlaşılamayacak düzeyde olduğu için yanlış yapıyoruz.
Linus Torvalds (Linux'un oluşturucusu) C++ için "terrible" diyor. Linux'un da tamamen C ile yazıldığını hatırlatalım. Zaman kaybı yaratmaz tecrübe sağlar.
Linus Torvalds'ın C++ için berbat dediği dönemde C++ yeniydi ve ortalıkta adam gibi bir compiler'ı yoktu. C++ compilerları ne yapacağı belli olmayan, yazdığın kodda bug yoksa bile bug ortaya çıkmasına sebep olacak derecedeydiler. C++ çok gelişti ve C'den çok uzaklaştı yapı olarak. Ek olarak Linus Torvalds tam takıntılı bir hater.
Sadece örüntü devam ettireyim diyorsan, yapay zeka ile sonuç bulayım diyorsan Python öğren. Tonla makine öğrenmesi ve yapay zeka kütüphanesi var onları kullanırsın. C++ ile bunları yapayım dersen sancılı bir süreç olur senin için.