B Barscalskan Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayar hafızam 500gb. D 319 GB, C ise 146 GB. Ben bu ikisini C'de birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar bilgisayar hafızam 500gb. D 319 GB, C ise 146 GB. Ben bu ikisini C'de birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Ocak 2014 #2 Bu programı indirin: MiniTool Partition Wizard Home Edition 8 | Technopat Sosyal Çalıştırdıktan sonra C ve D sürücüsünü seçip "Merge Partititons" deyin. Sol üst köşeden Apply diyerek işlemi uygulayın. Bilgisayar eyniden başladığında işlem devreye girecektir. Bu işlem yarım saat kadar sürebilir verilerinize bağlı olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Bu programı indirin: MiniTool Partition Wizard Home Edition 8 | Technopat Sosyal Çalıştırdıktan sonra C ve D sürücüsünü seçip "Merge Partititons" deyin. Sol üst köşeden Apply diyerek işlemi uygulayın. Bilgisayar eyniden başladığında işlem devreye girecektir. Bu işlem yarım saat kadar sürebilir verilerinize bağlı olarak.
Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Ocak 2014 #3 Veya Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dedikten sonra disk yönetimi deyip ordan birini genişletip diğerini kısa bilirsin veya tam kaldırabilirsin.
Veya Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dedikten sonra disk yönetimi deyip ordan birini genişletip diğerini kısa bilirsin veya tam kaldırabilirsin.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #4 Eğer veri kaybetmek sorun olmayacaksa Disk Yönetiminden yapabilirsiniz. Veri kaybetmek istemiyorsanız yukarıdaki programı kullanmalısınız.
Eğer veri kaybetmek sorun olmayacaksa Disk Yönetiminden yapabilirsiniz. Veri kaybetmek istemiyorsanız yukarıdaki programı kullanmalısınız.
B Barscalskan Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2014 #5 Yardımınız için teşekkürler.