C ve D disk bölme sorunu

beyoglu4507

Decapat
Bilgisayarımda Windows 8.1 işletim sistemini kurarken bir sorunla karşılaştım daha doğrusu bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. C ve D diski eşit bölemiyorum onun için en son yapılandırmam da C disk alanı 29 GB bir alan kalırken D disk 232 GB bir alan taşıyor bunu tekrar rakam sayılarını vermek istiyorum. C ve D disk için eşit boyutlarda nasıl bölme yapabilirim ayarlarda nereden yapacağımı bilemiyorum?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Disk bölme işleminde tüm verilerinizi kaybedersiniz bu da Windows'u tekrar kuracağınızı gösterir. Windows'u kurarken size hangi bölüme kuracağınızı sorar. Ordan C diskini sil deyin. Sonra yeni kısmına tıklayın ve 133120 yazın. Tamam deyin sorun çözülecektir.
Disk bölme işleminde tüm verilerinizi kaybedersiniz bu da Windows'u tekrar kuracağınızı gösterir. Windows'u kurarken size hangi bölüme kuracağınızı sorar. Ordan C diskini sil deyin. Sonra yeni kısmına tıklayın ve 133120 yazın. Tamam deyin sorun çözülecektir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…