mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Tek disk olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? D diskini C ile birleştirmek istiyorum. (HDD tek çift değil)
Tek disk olmasını istiyorum nasıl yapabilirim? D diskini C ile birleştirmek istiyorum. (HDD tek çift değil)
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 21 Ağustos 2021 #2 D dekileri C ye aktar. Disk yönetiminden D'yi sil. C ye sağ tıklayıp silinen D'nin alanı kadar birimi genişlet.
D dekileri C ye aktar. Disk yönetiminden D'yi sil. C ye sağ tıklayıp silinen D'nin alanı kadar birimi genişlet.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 Yanlış hatırlamıyorsam format gerekli. C ve D'nin içindeki her şeyin silinmesi gerekiyor.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #4 @mertSndc tek disk kullanmak her zaman iyi değildir heleki Windows'un çöktüğünü format atmanız gerektiğini ele alırsak sizin için ölüm olur tabii önemli bir belgeniz vs yoksa kurtarmaya ihtiyacım yok diyorsanda pek performansa etkisi olmıycaktır.
@mertSndc tek disk kullanmak her zaman iyi değildir heleki Windows'un çöktüğünü format atmanız gerektiğini ele alırsak sizin için ölüm olur tabii önemli bir belgeniz vs yoksa kurtarmaya ihtiyacım yok diyorsanda pek performansa etkisi olmıycaktır.
OPERATÖR GOD Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 21 Ağustos 2021 #5 Alfha13 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam format gerekli. C ve D'nin içindeki her şeyin silinmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... C'ye, D eklencekse D silinmeli. 2'sini formatlamaya gerek yok.
Alfha13 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam format gerekli. C ve D'nin içindeki her şeyin silinmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... C'ye, D eklencekse D silinmeli. 2'sini formatlamaya gerek yok.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #6 OPERATÖR GOD dedi: C'ye, D eklencekse D silinmeli. 2'sini formatlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben de daha önce yapmak istemiştim ama sadece D'yi silince olmamıştı.
OPERATÖR GOD dedi: C'ye, D eklencekse D silinmeli. 2'sini formatlamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben de daha önce yapmak istemiştim ama sadece D'yi silince olmamıştı.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #7 Alfha13 dedi: Ben de daha önce yapmak istemiştim ama sadece D'yi silince olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam böldüğünüz alanı kapatmalısınız ardından boş alanı C'nin üstünde açmalısınız anlamında diyor arkadaş.
Alfha13 dedi: Ben de daha önce yapmak istemiştim ama sadece D'yi silince olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam böldüğünüz alanı kapatmalısınız ardından boş alanı C'nin üstünde açmalısınız anlamında diyor arkadaş.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #8 Nitroshock6 dedi: Hayır hocam böldüğünüz alanı kapatmalısınız ardından boş alanı C'nin üstünde açmalısınız anlamında diyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Onun dediğini yapmıştım zaten, olmamıştı.
Nitroshock6 dedi: Hayır hocam böldüğünüz alanı kapatmalısınız ardından boş alanı C'nin üstünde açmalısınız anlamında diyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Onun dediğini yapmıştım zaten, olmamıştı.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 21 Ağustos 2021 #9 @mertSndc format atacaksan tüm diskleri sil 1 tane oluştur. Silmeyeceksen D diskini sil ve C diski ile birleştir.
@mertSndc format atacaksan tüm diskleri sil 1 tane oluştur. Silmeyeceksen D diskini sil ve C diski ile birleştir.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #10 Yani bir sorun olmaz değil mi ? D diskini C ile birleştirmek ve bütün yapmak yani tek yapacağım. Üniversiteli Jordi dedi: @mertSndc format atacaksan tüm diskleri sil 1 tane oluştur. Silmeyeceksen D diskini sil ve C diski ile birleştir. Genişletmek için tıkla... Format atmadan olmuyor mu ? tek yapmak istediğim D'yi C ile birleştireceğim.
Yani bir sorun olmaz değil mi ? D diskini C ile birleştirmek ve bütün yapmak yani tek yapacağım. Üniversiteli Jordi dedi: @mertSndc format atacaksan tüm diskleri sil 1 tane oluştur. Silmeyeceksen D diskini sil ve C diski ile birleştir. Genişletmek için tıkla... Format atmadan olmuyor mu ? tek yapmak istediğim D'yi C ile birleştireceğim.