M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar C ve D diskindeki verileri silmeden format atmam mümkün mü hiçbir şekilde veri silinmemesi lazım.
Arkadaşlar C ve D diskindeki verileri silmeden format atmam mümkün mü hiçbir şekilde veri silinmemesi lazım.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Format ekranında biçimlendir demezsen silinmez, windows.old klasörü oluşur. Artı 0 Eksi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.896 Çözümler 245 26 Temmuz 2022 #3 Muwusty dedi: Arkadaşlar C ve D diskindeki verileri silmeden format atmam mümkün mü hiçbir şekilde veri silinmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Format için sistem hangi diskte yüklüyse o diskin silinmesi demek. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Arkadaşlar C ve D diskindeki verileri silmeden format atmam mümkün mü hiçbir şekilde veri silinmemesi lazım. Genişletmek için tıkla... Format için sistem hangi diskte yüklüyse o diskin silinmesi demek.
Doktrin Megapat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Format değil de ikinci bir Windows kurulabilir belki. Artı 0 Eksi
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 Doktrin dedi: Format değil de ikinci bir Windows kurulabilir belki. Genişletmek için tıkla... Format atmaya çalıştım ana %26 da bana kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu yazısı geldi nedeni ne olabilir? Artı 0 Eksi
Doktrin dedi: Format değil de ikinci bir Windows kurulabilir belki. Genişletmek için tıkla... Format atmaya çalıştım ana %26 da bana kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu yazısı geldi nedeni ne olabilir?