Merhaba arkadaşlar, Windows form ile bir gelir gider programı yazıyorum. Gelir ve gider değerlerini ayrı tablolarda tutuyorum. Amacım DataGridView'e iki tablonun birleşimini eklemek ama gelir tablosundan gelenler yeşil gider tablosundan gelenler kırmızı renkte olacak şekilde. Bunu nasıl yaparım? Bunu yapmamın amacı kullanıcıya gelir gider listesini tek bir yerde gösterebilmek. Bu gösterimi yapmak için daha iyi bir fikriniz varsa onu da kabul edebilirim. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
I would like to change the color of a particular row in my datagridview. The row should be changed to red when the value of columncell 7 is less than the value in columncell 10. Any suggestions on ...
I would like to change the color of a particular row in my datagridview. The row should be changed to red when the value of columncell 7 is less than the value in columncell 10. Any suggestions on ...
Chatgpt ile yarım saat cebelleştim. Bir ve ikinci tabloyu çekiyor üçüncü tabloyu alırken birinci tablonun klonunu alıyor. Kontrol yaptığında da birinci tablo gelirler tablosu olduğundan tüm değerleri yeşil yapıyor. Diyorum gptye birinci tablodan klonladığımız için böyle oluyor haklısın diyip aynı kodları tekrar atıyor .d