C# ve SQL'in yanında hangi dili öğrenmek iş bulmayı kolaylaştırır?

515079

Decapat
C# ve SQL'in yanında hangi dili öğrenmek iş bulmayı kolaylaştırır?

Hangi bölüme yöneliceğine bağlı. SQL ve C# öğrendiysen büyük ihtimalle web tarafına yöneleceksin. Web tarafında JS öğrenmen çok işine yarar. Frontent teknolojisi olarak React, Angular vb. öğrenerek kendini ilerletebilirsin.

Ruby on Rails Frontend tarafında işime yarar mı peki yoksa alternatifleri var mı?

Her seyden biraz bilmek is bulmanizi kolaylastirmaz, bir seyi cok iyi bilmek kolaylastirir.

Ote yandan bir konuda uzmanken farkli alanlarda calismalar yapmak vizyon katar ama henuz o noktada olmadigini dusunuyorum.

Her seyden biraz bilmek is bulmanizi kolaylastirmaz, bir seyi cok iyi bilmek kolaylastirir.
Hocam C# ve SQL'i çok iyi bildiğimde sırada hangi dili bilmem iyi olur onu kast etmiştim.

Ote yandan bir konuda uzmanken farkli alanlarda calismalar yapmak vizyon katar ama henuz o noktada olmadigini dusunuyorum.
Evet hocam daha öğrenme aşamasındayım C#'da kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Ruby on rails frontend tarafında işime yarar mı peki yoksa alternatifleri var mı?

Ruby on Rails hakkında çok bir bilgim yok ama örnekteki gösterdiği Model-View-Controller yapısını C# için Asp.Net MVC'den beri kullanılıyor. Frontend tarafında Ruby on Rails'in çok kullanıldığını görmedim. Tabi daha iyi bilenler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…