Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 15 Ekim 2020 #1 C# ve Unity nereden öğrenebilirim? Site veya YouTube kanalı olur.
PoyrazKarayel Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 66 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #2 Captan Slord dedi: C# ve Unity nereden öğrenebilirim? Site veya YouTube kanalı olur. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden eğitim satın alabilirsin.
Captan Slord dedi: C# ve Unity nereden öğrenebilirim? Site veya YouTube kanalı olur. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden eğitim satın alabilirsin.
Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 15 Ekim 2020 #3 PoyrazKarayel dedi: Udemy üzerinden eğitim satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lidyalıların bulduğu para yok.
PoyrazKarayel dedi: Udemy üzerinden eğitim satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lidyalıların bulduğu para yok.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #4 Captan Slord dedi: Lidyalıların bulduğu para yok. Genişletmek için tıkla... Kupon bul. Telegramda ve diğer platformlarda bir ton kupon var onlara bakabilirsin. Captan Slord dedi: C# ve Unity nereden öğrenebilirim? Site veya YouTube kanalı olur. Genişletmek için tıkla... 1. BTK akademi 2. Udemy 3. YouTube 4. W3schools
Captan Slord dedi: Lidyalıların bulduğu para yok. Genişletmek için tıkla... Kupon bul. Telegramda ve diğer platformlarda bir ton kupon var onlara bakabilirsin. Captan Slord dedi: C# ve Unity nereden öğrenebilirim? Site veya YouTube kanalı olur. Genişletmek için tıkla... 1. BTK akademi 2. Udemy 3. YouTube 4. W3schools
Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 15 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: Kupon bul. Telegramda ve diğer platformlarda bir ton kupon var onlara bakabilirsin. 1. BTK akademi. 2. Udemy. 3. YouTube. 4. W3schools. Genişletmek için tıkla... Btk da ki JS öğretiyor biliyorum.
Silinen üye dedi: Kupon bul. Telegramda ve diğer platformlarda bir ton kupon var onlara bakabilirsin. 1. BTK akademi. 2. Udemy. 3. YouTube. 4. W3schools. Genişletmek için tıkla... Btk da ki JS öğretiyor biliyorum.
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #6 İndirime girince alabilirsiniz 26 TL'ye kadar düşüyor ya da YouTube alternatifi her zaman var.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #7 Captan Slord dedi: BTK'da ki JS öğretiyor biliyorum. Genişletmek için tıkla... DiscUdemy.com - Free Udemy Courses All Latest Free Premium Udemy Courses and 100% Off Udemy Coupon Code..Please visit the website and get the premium Udemy Courses for free. discudemy.com Bu sitede ücretsiz kuponlarla kurslara bak. Belki kullanışlı kurs bulursun.
Captan Slord dedi: BTK'da ki JS öğretiyor biliyorum. Genişletmek için tıkla... DiscUdemy.com - Free Udemy Courses All Latest Free Premium Udemy Courses and 100% Off Udemy Coupon Code..Please visit the website and get the premium Udemy Courses for free. discudemy.com Bu sitede ücretsiz kuponlarla kurslara bak. Belki kullanışlı kurs bulursun.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 15 Ekim 2020 #8 BTK'da C# ve Unity var. Ek olarak Youtube üzerinden öğrenebilirsiniz. BTK Udemy üzerindeki kursları satın alıp kendi sitesine koyuyor zaten.
BTK'da C# ve Unity var. Ek olarak Youtube üzerinden öğrenebilirsiniz. BTK Udemy üzerindeki kursları satın alıp kendi sitesine koyuyor zaten.
Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 15 Ekim 2020 #9 GerginGörünüşlüAdam dedi: BTK'da C# ve Unity var. Ek olarak YouTube üzerinden öğrenebilirsiniz. BTK Udemy üzerindeki kursları satın alıp kendi sitesine koyuyor zaten. Genişletmek için tıkla... BTK'da ki JS diyorlar
GerginGörünüşlüAdam dedi: BTK'da C# ve Unity var. Ek olarak YouTube üzerinden öğrenebilirsiniz. BTK Udemy üzerindeki kursları satın alıp kendi sitesine koyuyor zaten. Genişletmek için tıkla... BTK'da ki JS diyorlar
MeHmeT4DÖRT Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 7 15 Ekim 2020 #10 @GerginGörünüşlüAdam BTK'da C# dersinde JS öğretiyor neden olabilir? Bilmediğimden soruyorum.