HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 3 Aralık 2021 #1 C# öğreniyorum ama oyun yapmak istiyorum ama Unity bana çok karışık geliyor. Unreal Engine ile çalışmak istiyorum, C++ gerekiyor diye biliyorum. Bana Unreal Engine ve C++ öğreten kanal önerir misiniz?
C# öğreniyorum ama oyun yapmak istiyorum ama Unity bana çok karışık geliyor. Unreal Engine ile çalışmak istiyorum, C++ gerekiyor diye biliyorum. Bana Unreal Engine ve C++ öğreten kanal önerir misiniz?
UnknownUser001 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #2 Unity kullanımı daha kolay ama Unreal'i kullanacaksan Codelikeme diye bir kanal var.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 3 Aralık 2021 #3 UnknownUser001 dedi: Unity kullanımı daha kolay ama Unreal'i kullanacaksan Codelikeme diye bir kanal var. Genişletmek için tıkla... Hocam Unreal işini hallettim peki C++ için Udemy kursu önerebilecek var mı güncel bulamadım YouTube'da.
UnknownUser001 dedi: Unity kullanımı daha kolay ama Unreal'i kullanacaksan Codelikeme diye bir kanal var. Genişletmek için tıkla... Hocam Unreal işini hallettim peki C++ için Udemy kursu önerebilecek var mı güncel bulamadım YouTube'da.
UnknownUser001 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #4 HD4450 dedi: Hocam Unreal işini hallettim peki C++ için Udemy kursu önerebilecek var mı güncel bulamadım YouTube'da. Genişletmek için tıkla... Ben Unity kullanıyorum işin C++ kısmıyla pek bilgim yok.
HD4450 dedi: Hocam Unreal işini hallettim peki C++ için Udemy kursu önerebilecek var mı güncel bulamadım YouTube'da. Genişletmek için tıkla... Ben Unity kullanıyorum işin C++ kısmıyla pek bilgim yok.