C# veri tabanı işlemleri

ocetinkaya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Ekteki resimde yer alan soldaki "plaka iş emri bilgileri" kısmında yer alan texbox yazıları kayıt et yapıp veri tabanına eklendikten sonra sağ tarafta yer alan texbox kısmında yer almasını istiyorum.
Soldaki en kısmı girişi yapınca sağdaki en kısmında yazması gibi düşünülebilir. Şimdilik neleri öğrenmem gerekli neleri araştıramam gereklidir?
İyi Sosyaller.

Dosya Ekleri

• 111.PNG
    111.PNG
    49,6 KB · Görüntüleme: 83
@THE_YORULMAZZZ bu konuda görüşünüz nedir acaba?

SQL komutlarına bakarak misal en kısmına yazdığınız veriye ait olan bilgilerin gözükmesi için like komutu ile getirtip gösterebilirsiniz SQL komutlarını araştırmanızı öneririm veya eklenen verileri datagridview de gösterip tıklanan satırın verilerini sağ da ki textbox kısmına yansıtabilirsiniz.

SQL ve DataGridView'i detaylı öğrenmeniz lazım. İşlemleriniz genel olarak SELECT, LIKE ve QUERY üzerine çalışıyor.

SQL ve datagridview'i detaylı öğrenmeniz lazım. İşlemleriniz genel olarak select, lıke ve query üzerine çalışıyor.

Merhaba,
Veri tabanı ekle kısmında herhangi bir sıkıntım yok dün akşam dediğiniz diğer işlemlere de bakmaya başladım sanırım 1 2 hafta içerisinde o işlemleri de bitirmiş olabilirim.
Teşekkürler bilgi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı