C# veya C++ için kurs önerisi

Hasanygt

Hectopat
Yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum ama C# ile C++ arasında kaldım. Sıfır değilim birazcık temelim var hangisini seçmeliyim ve hangi kursu ya da kitabı tercih etmeliyim kararsızım öneriniz var mı?

Türkiye dışında C++ daha çok para ediyor, özellikle Avrupa'da fakat Türkiye içinde firmalar C# arıyor. Benim şahsi ilgim C++'a daha yakın ancak öğrenmesi gerçekten uzun bir dil.

Bu arada C biliyor musunuz? Bence önce C öğrenin, hedef özellikle C++ ise.

C/C++ için önerebileceğiniz kurs veya kitap vb şeyler var mı?

Yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum ama C# ile C++ arasında kaldım. Sıfır değilim birazcık temelim var hangisini seçmeliyim ve hangi kursu ya da kitabı tercih etmeliyim kararsızım öneriniz var mı?

İlk önce YouTube'dan bitir sonra Udemy'den beğendiğin bir dersi satın alabilirisin.

İlk önce YouTube'dan bitir sonra Udemy'den beğendiğin bir dersi satın alabilirisin.

YouTube'dan bir iki kurs bitirdim temel şeyleri öğrendim fakat daha ileri seviye öğrenmek istiyorum ve kurs konusunda çok kararsız kaldım.

C/C++ için önerebileceğiniz kurs veya kitap vb şeyler var mı?

Doğrusu ben C ve sistem programcıları derneğinden öğrenmiştim. Orada eşzamanlı fakat online dersler veriliyor. (Soru sorabilirsiniz vs) Ek olarak İngilizce kaynaklar ilginizi çekerse kitap babında bir şeyler yazabilirim. Onun dışında C öğrenmek sistem programlamayı da anlamak olduğu için kendi başına programlama dilini anlamak yerine bütün bir sistem programlamayı da özümsemeniz gerekiyor, bu da epey bir udemy kursu bitirmekten daha öte bir çaba demek.

YouTube'dan bir iki kurs bitirdim temel şeyleri öğrendim fakat daha ileri seviye öğrenmek istiyorum ve kurs konusunda çok kararsız kaldım.

Temel bilgileri öğrendikten sonra hangi yolda gitmen gerektiğini belirle. Oyun yolundan gitmek istiyorsan onun ile ilgili kurs al. Uygulama yolundan gitmek istiyorsan farklı kurs al.

Anladım teşekkür ederim kitapları yazarsanız sevinirim yardımınız için sağ olun.

Temel bilgileri öğrendikten sonra hangi yolda gitmen gerektiğini belirle. Oyun yolundan gitmek istiyorsan onun ile ilgili kurs al. Uygulama yolundan gitmek istiyorsan farklı kurs al.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…