3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, C ve Java biliyorum ve aileme destek olmak istiyorum. Nasıl kazanırım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2020
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 23 Aralık 2020 #2 C ile masaüstü yazılımları kodlayarak para kazanabilirsiniz(bildiğim kadarıyla) Benim genel alanım web kodlama olduğu için programlama alanında pek bilgim yok.
C ile masaüstü yazılımları kodlayarak para kazanabilirsiniz(bildiğim kadarıyla) Benim genel alanım web kodlama olduğu için programlama alanında pek bilgim yok.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Aralık 2020 #3 Web kodlama da biliyorum ama ondan da kazanabilir miyim ?
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya.
Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya.
Vlacdia Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 511 Çözümler 4 Yer Chicago,Illinois Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ajan 23 Aralık 2020 #5 darendeliveli dedi: Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya. Genişletmek için tıkla... Dostum asla pes etme, eğer sıkıcı Java ders videoları izliyorsan Udemy'e bak bedava yada para verip daha iyi eğitim olan kurslara bak derim.
darendeliveli dedi: Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya. Genişletmek için tıkla... Dostum asla pes etme, eğer sıkıcı Java ders videoları izliyorsan Udemy'e bak bedava yada para verip daha iyi eğitim olan kurslara bak derim.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #6 Linkedin gibi yerlerde Android geliştiricisi olarak iş arayabilirsiniz. Yani benim bildiğim yöntem buydu
Linkedin gibi yerlerde Android geliştiricisi olarak iş arayabilirsiniz. Yani benim bildiğim yöntem buydu
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #7 darendeliveli dedi: Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya. Genişletmek için tıkla... Bir hedefin olması ve müzik.
darendeliveli dedi: Bende Java öğrenmek istiyorum kendi alanım dışında ama çok sıkıcı geliyor bunun önüne nasıl geçiyoruz ya. Genişletmek için tıkla... Bir hedefin olması ve müzik.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.722 Makaleler 1 Çözümler 81 23 Aralık 2020 #8 Basvur. Java Jobs, Employment | Freelancer World's largest website for Java Jobs. Find $$$ Java Jobs or hire a Java Developer to bid on your Java Job at Freelancer. 12m+ Jobs! www.freelancer.com
Basvur. Java Jobs, Employment | Freelancer World's largest website for Java Jobs. Find $$$ Java Jobs or hire a Java Developer to bid on your Java Job at Freelancer. 12m+ Jobs! www.freelancer.com