C# veya Phyton

Tarık Yeşil

Kilopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar. Ben şuanda c# console ' a hakim bir durumdayım. Console öğrenmemin sebebi algoritmayı ve temel programlamayı bir nevi'de olsa öğrenmekdi vede öğrendim. Sizce bundan sonra c#form'dan devam mı edeyim yoksa python gibi bir dile mi geçmeliyim veyahut sizin geçmemi tavsiye ettiğiniz bir dil var mı teşekkürler ?

Python ileri seviye bir dil degil hic gerek yok gecmenize. C# form'a gecebilirsiniz. Ama eger daha cok gomulu kod yazacaksaniz ve donanima daha yakin bir sekilde kod yazacaksaniz C++ oneririm.

Hayır, hakimiyet sınırlarınız Dicle'yi geçiyorsa zaten burda ne işiniz var. Hiçbir şeye hakim değilsiniz bunu bilin, "Otur, 0(SIFIR).". Bu işlere bulaşacaksan egoyu sileceksin veya silebildiğin kadar sileceksin.

Bu işle ilgili hiçbir şeye hakimim diyemezsin, şu kısmında deneyimliyim, bilgiliyim dersin.(Çok zor hakimim diyebilmen, hakimsen bursa ne işin var, bize soru sormazsın zaten.)

Git düzgünce öğren, maymun iştahını bırak. Birini bitirince diğerine geç. Maymun iştah hakaret değil, onu da deyim sonra mesaj kalabalığı olmasın.

@yiange28 haklı diller sırf öğrenmek icin değiller.. Diller araçtır. Ayrıca benim görüşümce bir veyahut iki dilde kendini geliştirmek çok fazla dil bilmekten daha iyidir önemli olanda dilin ihtiyacınızı karşılamasıdır. Örneğin C# ile şuan Linux dışında hemen hemen her platforma uygulama geliştirebilirsin. Benim ihtiyacımı görüyor bunun üzerine gidip neden Python öğreneyim C# temelim varken. Tabi dediklerinin istisnaları var.

Evet. C# da temeliniz varsa C# ile devam edin. Python ile temeliniz olsaydı python ile devam edin derdim. Çok dil bilmek değil, bildiğin dili kullanabilmektir önemli olan. Bildiğin dili kullanamazken (burada C# ı kullanamadığınızı kasdetmiyorıum) bir sürü dil bilmek mantıksız olur.
Projenin tipine göre programlama dili tabiki değişir.
Python güçlü bir dildir. C ile 10 satır kod ile yapabileceğiniz bir işi python ile tek satırda helledersiniz. Fakat python size C nin donanıma yakınlığını ve esnekliğini sağlayamaz. Bu yüzden de projeden projeye kullanacağınız programlama dilleri değişebilir. Fakat bu çok fazla dil öğrenmeniz gerektiğini göstermez. Sadece bir dil bilin de diyemeyiz. Eğer lazım ise başka dillere geçersiniz.

Buna üzerine ego kurmak deniyor. İlk defa yapılan birşey değil. Moralini bozma sen, sana ne lazımsa onu öğren. -menin sınırı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…