C# Visual Studio Ödevi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BatuhanYALIN

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, direkt konuya gireyim vize ödevimiz bulunuyor ve maalesef bu alanda yeteri kadar bilgim yok. Resimlerdeki örnekler gibi C# programı oluşturmam ve bunların aktif şekilde çalışması gerekiyor. Bu alanda bilgili arkadaşlar direkt programı veya kod bloğunu paylaşırlarsa çok işimi görmüş olurlar. Ödevin son günü de 27 Mayıs yani zamanda kısıtlı ve bu vize ödevidir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum..

Senin adına neden sınavdan geçelim ki?

Oyun oynayacağına kendin çalış, bir şeyler öğrenmiş olursun. Sınıfta kalırsan da kime ne?

Lise 1'de olmama rağmen bu programı yapabilirim, biraz ders dinlesen eminim sende yapardın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu yayının ilk 2 saatini izlersen bu ödevi rahatlıkla yaparsın.

Sen yardım istemiyorsun ki. Komple ödevini yapacak köle istiyorsun.
Takıldığın yeri sorup öğrenmek gibi bir niyetin yok. Üstüne üstlük saçma bir atar yapmışsın.
Bu saatten sonra kimse de yardım etmez sana. Eğitim videolarına çalışmaya başla ödevi yapmak istiyorsan.

Çok komiksin
Bu alanda bilgili arkadaşlar direkt programı veya kod bloğunu paylaşırlarsa çok işimi görmüş olurlar.
Burada haksız olan bir kişi varsa o da sizsiniz. Alıntıda da gözüktüğü gibi siz direk ödevi yapın bize verin demişisiniz.Oh ne güzel, armut piş ağzıma düş. Ödevinize başlayıp takıldığınız noktada yardım isteseydiniz buradaki herkes size yardım ederdi. Arkadaşınıza da söyleyin birazcık ders dinlesin. C# dilinin daha en basit kısımlarındasınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…