SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Ekim 2021 #1 Bir insan C vitamini alırsa ve bol mikroplu olan yerlerde dolaşırsa sağlıklı mı olur?
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 28 Ekim 2021 #2 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir insan C vitamini alırsa ve bol mikroplu olan yerlerde dolaşırsa sağlıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır, sağlıklı olmaz bana göre. Bunu bence buraya değil, tıp kaynaklarından araştırarak bulmalısınız.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bir insan C vitamini alırsa ve bol mikroplu olan yerlerde dolaşırsa sağlıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hayır, sağlıklı olmaz bana göre. Bunu bence buraya değil, tıp kaynaklarından araştırarak bulmalısınız.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 28 Ekim 2021 #3 396153 dedi: Hayır, sağlıklı olmaz bana göre. Bunu bence buraya değil, tıp kaynaklarından araştırarak bulmalısınız. Genişletmek için tıkla... Peki ya soğuk havada gezerse sağlıklı olur mu?
396153 dedi: Hayır, sağlıklı olmaz bana göre. Bunu bence buraya değil, tıp kaynaklarından araştırarak bulmalısınız. Genişletmek için tıkla... Peki ya soğuk havada gezerse sağlıklı olur mu?
ExpentoLeviosa Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 443 28 Ekim 2021 #4 Muco dört bir yanın takıntı muco.
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Kasım 2021 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Peki ya soğuk havada gezerse sağlıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani hocam en mantıklısı sizin güvenilir kaynaklardan araştırmanız. Burada doktor olan kişiler hariç bu cevabı söylemesi zor.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Peki ya soğuk havada gezerse sağlıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani hocam en mantıklısı sizin güvenilir kaynaklardan araştırmanız. Burada doktor olan kişiler hariç bu cevabı söylemesi zor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 4 Kasım 2021 #6 A, D, E, K vitamini haricindeki vitaminler suda çözündüğü için depo edilemezler, hep almak gereklidir. Dediğiniz şey doğru olsa bile onun etkisini gösterebileceği süre çok öok az olur, zaten o sürede de hastalanırsınız.
A, D, E, K vitamini haricindeki vitaminler suda çözündüğü için depo edilemezler, hep almak gereklidir. Dediğiniz şey doğru olsa bile onun etkisini gösterebileceği süre çok öok az olur, zaten o sürede de hastalanırsınız.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 4 Kasım 2021 #7 Merhaba, Çok mikroplu yerden nereyi ve hangi koşulları kastettiğinizi anlayamadım ancak yine de cevap vereyim. Hayır, korumaz.
Merhaba, Çok mikroplu yerden nereyi ve hangi koşulları kastettiğinizi anlayamadım ancak yine de cevap vereyim. Hayır, korumaz.