rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Merhaba C vitamini ve Omega 3 olacağım Solgar almayı düşünüyorum. Her gün kullanılmalı mı? Bir de başka bir marka öneriniz varsa açığım.
Merhaba C vitamini ve Omega 3 olacağım Solgar almayı düşünüyorum. Her gün kullanılmalı mı? Bir de başka bir marka öneriniz varsa açığım.
Rainwax Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 424 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #2 rybton dedi: Merhaba C vitamini ve Omega 3 olacağım Solgar almayı düşünüyorum. Her gün kullanılmalı mı? Bir de başka bir marka öneriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Önce kan testi yaptırıp kullanman gerekir. Değerlerin üst seviyedeyse almanın bir anlamı olmaz. Testlere göre doktor gerekli görürse takviye yazacaktır. Ben nuteres supreme kullanıyorum tavsiye ederim. Son düzenleme: 2 Nisan 2025
rybton dedi: Merhaba C vitamini ve Omega 3 olacağım Solgar almayı düşünüyorum. Her gün kullanılmalı mı? Bir de başka bir marka öneriniz varsa açığım. Genişletmek için tıkla... Önce kan testi yaptırıp kullanman gerekir. Değerlerin üst seviyedeyse almanın bir anlamı olmaz. Testlere göre doktor gerekli görürse takviye yazacaktır. Ben nuteres supreme kullanıyorum tavsiye ederim.