C:\Windows\System32\drivers. Bu konumdaki bir dosyayı silmek istediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. İnternette biraz araştırdım windows 8 için bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Burada yer alan dosyalar koruma altındadır. Unlocker ile silmeyi deneyebilirsin ama buradan kafana göre sürücü silmek sistemi bozar. Bunu yapmak yerine yaşadığın sorunu yaz, çözüm üretmeye çalışalım.
Burada yer alan dosyalar koruma altındadır. Unlocker ile silmeyi deneyebilirsin ama buradan kafana göre sürücü silmek sistemi bozar. Bunu yapmak yerine yaşadığın sorunu yaz, çözüm üretmeye çalışalım.
Merhaba, sorunumu yazayım. Flash diskim daha doğrusu hafıza kartım bilgisayarda görünmüyor. (Disk yönetiminde de görünmüyor). Dediğiniz programı denedim yedeğini aldıktan sonra belirttiğim konumdaki dosyayı sildim, sorunum düzelmeyince tekrar geri kopyaladım oraya ama açılışta windows başlatılamadı. Ben de kurulum diskinden resetledim.
Dll dosyaları ile uğraşmayın. Onları işleten ayarlar mevcut. Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal
Bu raporu usb ve kartı takıp rapor oluşturun. Ardından kart ve usb'yi çıkartıp aida64'ü kapatıp tekrar açıp oluşturun. 2 tane çıkan kaydı upload edin ve burada paylaşın.