TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 20 Ağustos 2024 #1 Windows API'nı saran bir sınıf hazırlamıştım üstüne uğraştığım projeye lazım olduğundan. İhtiyacı olan var mıdır bilmiyorum ama paylaşayım yine de. Readme var repositoryde. Takıldığınız nokta olursa sorabilirsiniz. GitHub - sametersoylu/WinHTTP: A basic WinHTTP wrapper for C++ A basic WinHTTP wrapper for C++. Contribute to sametersoylu/WinHTTP development by creating an account on GitHub. github.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024
Windows API'nı saran bir sınıf hazırlamıştım üstüne uğraştığım projeye lazım olduğundan. İhtiyacı olan var mıdır bilmiyorum ama paylaşayım yine de. Readme var repositoryde. Takıldığınız nokta olursa sorabilirsiniz. GitHub - sametersoylu/WinHTTP: A basic WinHTTP wrapper for C++ A basic WinHTTP wrapper for C++. Contribute to sametersoylu/WinHTTP development by creating an account on GitHub. github.com
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 417 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Libcurl gibi bir nimet varken bunları kullanan kaldı mı? Bilmiyorum.