Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #1 C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 8 Mayıs 2021 #2 Java tavsiye ederim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.574 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Mayıs 2021 #3 Sydatolo dedi: C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... C++'ın daha da üstüne git. Ayrıca hangi alanla devam etmek istiyorsun(masaüstü uygulaması, web tasarım, gömülü sistemler vb)?
Sydatolo dedi: C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... C++'ın daha da üstüne git. Ayrıca hangi alanla devam etmek istiyorsun(masaüstü uygulaması, web tasarım, gömülü sistemler vb)?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 8 Mayıs 2021 #4 Sydatolo dedi: C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Python öneririm. Önemli olan ne yapacağınız.
Sydatolo dedi: C++'ı temel düzeyinde öğrendim, ihtiyacım olacak bazı kütüphanelerde de çalışıyorum, peki ben C++ dilinin yanında hangi dil kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Python öneririm. Önemli olan ne yapacağınız.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 8 Mayıs 2021 #5 Yapmak istediğin şey neyse ona devam et. C++'a devam etmek bence en mantıklısı.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 8 Mayıs 2021 #6 Squirrel, C++ programların ile birlikte script dili olarak kullanabilirsin. Tabi senin bildiğini sandığın C++ dan bir şey olmaz. Anca "Hello World!" çıktıları alırsın bol bol. Onun ötesinde de aklında hiç bir şey kalmaz üç gün sonrasında.
Squirrel, C++ programların ile birlikte script dili olarak kullanabilirsin. Tabi senin bildiğini sandığın C++ dan bir şey olmaz. Anca "Hello World!" çıktıları alırsın bol bol. Onun ötesinde de aklında hiç bir şey kalmaz üç gün sonrasında.
Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #7 The Tribal Chief dedi: C++'ın daha da üstüne git. Ayrıca hangi alanla devam etmek istiyorsun(masaüstü uygulaması, web tasarım, gömülü sistemler vb)? Genişletmek için tıkla... Android'de 2D oyun yapmak istiyorum (mario gibi), C++'a ara verip Java'ya geçeceğim.
The Tribal Chief dedi: C++'ın daha da üstüne git. Ayrıca hangi alanla devam etmek istiyorsun(masaüstü uygulaması, web tasarım, gömülü sistemler vb)? Genişletmek için tıkla... Android'de 2D oyun yapmak istiyorum (mario gibi), C++'a ara verip Java'ya geçeceğim.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 9 Mayıs 2021 #8 Bence Swift'e geçip, Mario'yu iPhone için yap. Daha fazla kazanırsın.
Sydatolo Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #9 296181 dedi: Bence Swift'e geçip, Mario'yu iPhone için yap. Daha fazla kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Benim telefonum Android olduğu için Android için yoğunlaşmıştım, ama iOS içinde düşünürüm, teşekkürler.
296181 dedi: Bence Swift'e geçip, Mario'yu iPhone için yap. Daha fazla kazanırsın. Genişletmek için tıkla... Benim telefonum Android olduğu için Android için yoğunlaşmıştım, ama iOS içinde düşünürüm, teşekkürler.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.746 Çözümler 12 9 Mayıs 2021 #10 Sydatolo dedi: Android'de 2D oyun yapmak istiyorum (mario gibi), C++'a ara verip Java'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... C++ sfml ile yapabilirsiniz veya Godot Engine tabii onlarla telefona olur mu bilmiyorum.
Sydatolo dedi: Android'de 2D oyun yapmak istiyorum (mario gibi), C++'a ara verip Java'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... C++ sfml ile yapabilirsiniz veya Godot Engine tabii onlarla telefona olur mu bilmiyorum.