Bay Jhon Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #1 Herkese merhaba yazı hızını ayarlamak istiyorum. Mesela "hello world" Dedikten beş saniye sonra falan "hello" Yazısı çıksın istiyorum nasıl yapabilirim? C#:Panoya kopyala Console.WriteLine("Hello World"); Console.WriteLine("Hello");
Herkese merhaba yazı hızını ayarlamak istiyorum. Mesela "hello world" Dedikten beş saniye sonra falan "hello" Yazısı çıksın istiyorum nasıl yapabilirim? C#:Panoya kopyala Console.WriteLine("Hello World"); Console.WriteLine("Hello");
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #2 Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir.
Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir.
Bay Jhon Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #3 ZubizukTumTum dedi: Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim ZubizukTumTum dedi: Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir. Genişletmek için tıkla... Thread'ın altını kızarttı neden
ZubizukTumTum dedi: Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim ZubizukTumTum dedi: Hello World'den sonra C#:Panoya kopyala Thread.Sleep(milliseconds); miliseconds yerine yazdığın süre kadar bekleyecektir. Genişletmek için tıkla... Thread'ın altını kızarttı neden
YunusKaynak Kilopat Katılım 23 Kasım 2013 Mesajlar 79 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştirici 4 Haziran 2020 #4 Bay Jhon dedi: Teşekkürler kardeşim Thread'ın altını kızarttı neden Genişletmek için tıkla... Alt Enter yap kütüphane yi import etmemişsindir belki.
Bay Jhon dedi: Teşekkürler kardeşim Thread'ın altını kızarttı neden Genişletmek için tıkla... Alt Enter yap kütüphane yi import etmemişsindir belki.
Bay Jhon Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #5 Bay Jhon dedi: Teşekkürler kardeşim Thread'ın altını kızarttı neden Genişletmek için tıkla... A pardon using. System demeyi unutmuşum
Bay Jhon dedi: Teşekkürler kardeşim Thread'ın altını kızarttı neden Genişletmek için tıkla... A pardon using. System demeyi unutmuşum